Αναγνωρίστηκε θύμα δολοφονίας στο νησί μας

Βρέθηκε νεκρός την περασμένη Παρασκευή
Ένας 31χρονος άνεργος Έλληνας που αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και είχε νοσηλευθεί στο ψυχιατρείο Λέρου, ήταν το θύμα της δολοφονίας...στο δρόμο του παλιού νοσοκομείου της Ρόδου την περασμένη Παρασκευή.

Τέσσερα 24ωρα μετά την ανεύρεση της σορού του άτυχου άνδρα, ο θείος του πήγε να δηλώσει την εξαφάνιση του στην Ασφάλεια. Οι αστυνομικοί του έδειξαν το πτώμα του άγνωστου θύματος και εκείνος αναγνώρισε χωρίς καμιά επιφύλαξη τον ανιψιό του που κατοικούσε μαζί με την μητέρα του στην πόλη της Ρόδου.

Ο 31χρονος είχε ξεκινήσει την ημέρα της δολοφονίας για την Έμπωνα όπου η οικογένειά του διαθέτει εξοχικό, αλλά είχε ξεχάσει να πάρει τα κλειδιά και περιφέρονταν άσκοπα στην πόλη. Κάποια στιγμή βρέθηκε στο δρόμο του παλιού νοσοκομείου, όπου –για άγνωστους ακόμη λόγους- δέχθηκε τη μοιραία επίθεση που του κόστισε τη ζωή.

Το κίνητρο της δολοφονίας παραμένει άγνωστο καθώς ο 26χρονος χρήστης ναρκωτικών που είναι ο βασικός κατηγορούμενος αρνήθηκε κάθε σχέση με το έγκλημα όταν παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα, αν και αρχικά είχε ομολογήσει! Άλλοι δυο φίλοι του -ένας 20χρονος από τις Σέρρες και ένας 31χρονος από τον Πύργο- τους οποίους κάλεσε στο χώρο του ΟΚΑΝΑ, κατηγορούνται για απρόσφορη σωματική βλάβη σε
βαθμό πλημμελήματος καθώς αποδείχθηκε ότι… κλωτσούσαν το νεκρό άνδρα!
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου