Ο ένας απολύθηκε ο άλλος πήρε τον δρόμο για απόλυση


ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ – ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

Ακαριαία η αντίδραση της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου και του προϊσταμένου της Γιάννη Παπαδομαρκάκη, που συγκάλεσε αμέσως το ΠΥΣΔΕ...
Ακαριαία ήταν η αντίδραση της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου, αναφορικά με τους δύο καθηγητές που υπηρετούσαν στην Κάλυμνο και κατελήφθησαν από την Αστυνομία να κατέχουν ναρκωτικά – ο ένας ηρωίνη και ο άλλος χασίς!
Με απόφαση του ΠΥΣΔΕ και μετά από εισήγηση του προϊσταμένου της Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδ/σου κ. Γιάννη Παπαδομαρκάκη, ο 47χρονος καθηγητής που κατείχε χασίς, απολύθηκε αμέσως, ενώ ο 42χρονος καθηγητής με την ηρωίνη τέθηκε σε διαθεσιμότητα και παραπέμφθηκε στο αρμόδιο Πειθαρχικό Συμβούλιο με το ερώτημα της απόλυσης.
Δεν έγιναν γνωστοί οι λόγοι για τους οποίους ο ένας απολύθηκε αμέσως, ενώ ο άλλος, που μάλιστα κατείχε ηρωίνη, δεν είχε την ίδια μεταχείριση, αλλά παραπέμφθηκε στο Πειθαρχικό Συμβούλιο, προκειμένου αυτό να αποφασίσει για την απόλυσή του (ή τη μη απόλυσή του)!
Όπως είναι γνωστό τα δύο περιστατικά με τους ισάριθμους καθηγητές λυκείου, σημειώθηκαν στις 9 και 10 Νοεμβρίου, δηλαδή με διαφορά μιας μέρας. Αυτή η ακολουθία των συλλήψεων των δύο καθηγητών προκάλεσε αίσθηση στην κοινή γνώμη και ειδικά στην Κάλυμνο ανησυχία, καθώς συνδέθηκε αναπόφευκτα με τις αλλεπάλληλες συλλήψεις ντόπιων και όχι μόνο, με ναρκωτικά κάθε είδους.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Rodosalarm στην Κάλυμνο πολλοί ήταν εκείνοι που γνώριζαν την εξάρτηση των δύο καθηγητών από ναρκωτικές ουσίες. Έτσι, όταν αστυνομικοί έκαναν έρευνα, οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν.
rodosalarm
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου