Πνίγεται η πόλη στα σκουπίδια!


Βρώμισαν οι γειτονιές με τους ξεχειλισμένους κάδους. Για το μόνο που νοιάζονται είναι ποιός θα είναι υποψήφιος δήμαρχος: Κουσουρνάς ή Μαχαιρίδης;
Ίσως να μην υπάρχει προηγούμενο στην Ιστορία της Ρόδου το χάλι που επικρατεί τις τελευταίες μέρες με τα σκουπίδια! Ξεχειλισμένοι οι κάδοι συγκεντρώνουν …κοπάδια από αδέσποτα γατιά και είναι ευτύχημα που είναι χειμώνας, γιατί διαφορετικά θα εγκυμονούντο κίνδυνοι για τη δημόσια υγεία. Κι’ όμως στο Δήμο, πέρα βρέχει!
Η απίστευτη κατάσταση, με τα σκουπίδια να πνίγουν την πόλη, αντανακλά στην πλήρη διάλυση του δήμου και όχι μόνο της Υπηρεσίας Καθαριότητας. Διότι αν λειτουργούσε ο Δήμος «κάπως» θα εκινείτο και η Υπηρεσία Καθαριότητας. Αλλά δυστυχώς όλα είναι διαλυμένα.
Κυριολεκτικά δραματική είναι η κατάσταση εκτός του κέντρου, στις γειτονιές, όπου οι εικόνες δεν περιγράφονται! Με το μόνο που ασχολούνται τώρα στο Δήμο είναι πώς θα μοιρασθούν οι θέσεις και αν ο δήμαρχος Στάθης Κουσουρνάς θα είναι εκ νέου υποψήφιος, ή θα κάνει τη χάρη στο φίλο του Γιάννη Μαχαιρίδη να του παραχωρήσει τη θέση του υποψήφιου δημάρχου – μια υπόθεση που εξελίχθηκε τροχάδην σε θεατρική παράσταση γεμάτη ιλαρότητα και κλαυσίγελο – φυσικά για τα χάλια μας και προπάντων πού κατάντησε η Ρόδος!
Το ότι οι πολίτες είναι οργισμένοι για τη διαλυμένη και ακυβέρνητη πολιτεία, σε όλα τα επίπεδα, δεν φαίνεται να ενδιαφέρει κανέναν!.. Πάνω απ’ όλα οι θέσεις εξουσίας στις οποίες έχουν στρογγυλοκαθίσει εκ …γενετής και ο δήμαρχος και ο Περιφερειάρχης.
  
Τα σκουπίδια έχουν να μαζευτούν πριν από τα Χριστούγεννα και απ’ ό,τι φαίνεται έτσι θα περάσει και η Πρωτοχρονιά! Ποδαρικό για τον καινούργιο χρόνο.
Και δεν είναι μόνο οι Κουσουρνάς και Μαχαιρίδης που ζουν στον κόσμο τους! Είναι και οι άλλοι παράγοντες του Δήμου που φαίνεται απελπίσθηκαν από τη λειτουργία συνολικά της Δημοτικής Αρχής και τα παράτησαν όλα στην τύχη τους.
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου