Σάλος στο πανελλήνιο για το δάγκωμα από τις Κινέζες!

Το γύρο του … διαδικτύου (πέραν του δέοντος) έκανε ένα περιστατικό που σημειώθηκε τις προηγούμενες ημέρες στη Ρόδο, μεταξύ μίας γυναίκας και δύο υπαλλήλων κινέζικου καταστήματος, για το οποίο μάλιστα δεν κατατέθηκαν καν μηνύσεις! 


Σύμφωνα με πληροφορίες, η μεν πλευρά της 54χρονης Ελληνίδας ισχυρίζεται πως δέχτηκε το .. δάγκωμα μίας εκ των υπαλλήλων του καταστήματος όταν ζήτησε να της δοθεί απόδειξη για το ποσό που θα πλήρωνε, ενώ οι αλλοδαποί υπάλληλοι δηλώνουν πως όλα έγιναν επειδή η Ελληνίδα ήθελε να φύγει από το μαγαζί χωρίς να πληρώσει! 

Το περιστατικό φέρεται να έγινε στις 21 Δεκεμβρίου το βράδυ όταν σε κινέζικο κατάστημα πήγε μία Ελληνίδα προκειμένου να κάνει κάποιες αγορές για τις οποίες – όπως η ίδια κατήγγειλε- ζήτησε απόδειξη, αίτημα το οποίο προκάλεσε την οργή των δύο αλλοδαπών υπαλλήλων οι οποίες και της επιτέθηκαν, η μία δαγκώνοντας την και η άλλη της τράβηξε τα μαλλιά! 

Μάλιστα στο κατάστημα φέρεται να υπήρχαν και άλλοι πελάτες οι οποίοι ωστόσο δεν φέρεται να πήραν θέση στο όλο θέμα. Πάντως από την πλευρά τους οι Κινέζες δήλωσαν πως αντίθετα με τα όσα καταγγέλλει η 54χρονη Ελληνίδα, εκείνη ξεκίνησε πρώτη τον καβγά επιχειρώντας να τη χτυπήσει στο κεφάλι! 

Και οι τρεις γυναίκες, σύμφωνα με πληροφορίες, έφθασαν μέχρι το αστυνομικό τμήμα της Ρόδου όπου είπαν η κάθε πλευρά τη δική της εκδοχή, ωστόσο καμία δεν θέλησε να καταθέσει μήνυση! Σε κάθε περίπτωση το όλο θέμα έκανε το γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας διάφορα σχόλια άλλοτε υπέρ της μίας εκδοχής και άλλοτε της άλλης!
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου