Έγιναν ζευγάρι και πάλι... Τζένη και Εισαγγελέας!

Η επανασύνδεση επιβεβαιώνεται από μία φωτογραφία που ανήρτησε στο Facebook η ίδια η Τζένη Χειλουδάκη αλλά και από το συνοδευτικό σχόλιο που δεν αφήνει πολλά περιθώρια για αμφισβήτηση... 
Ενα ζευγάρι που... άφησε εποχή πριν από 10 και πλέον χρόνια φαίνεται να είναι και πάλι μαζί, σύμφωνα τουλάχιστον με το φωτογραφικό... ντοκουμέντο που αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο και αναπαράγεται από πολλά ΜΜΕ. 

Ο λόγος για την Τζένη Χειλουδάκη και τον πρώην εισαγγελέα Γιώργο Σακελλαρόπουλο που φαίνεται πως τα «ξαναβρήκαν» μετά από πολλά χρόνια. 

Η επανασύνδεση επιβεβαιώνεται από μία φωτογραφία που ανήρτησε στο Facebook η ίδια η Τζένη Χειλουδάκη αλλά και από το συνοδευτικό σχόλιο που δεν αφήνει πολλά περιθώρια για... αμφισβήτηση. 

Αν και η φωτογραφία είχε τραβηχθεί το 1998, εποχή που το ζεύγος ήταν ακόμη στις «δόξες» του, η Τζένη Χειλουδάκη σχολίασε: "Με τον εισαγγελέα Γιωργο Σακελλαρόπουλο......τότε, τώρα, για πάντα........". 

Το θέμα έγινε σήμερα μέχρι και... πρωτοσέλιδο, ενώ η συγκεκριμένη ανάρτηση συγκέντρωσε εκατοντάδες «likes» και σχόλια, με τους περισσότερους να της εύχονται τα καλύτερα για την ξαφνική επανασύνδεση. 
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου