Πρόστιμο 2.340.000€ σε ροδίτικη εταιρεία

Πρόστιμο 2.340.000 ευρώ επέβαλε σε εταιρεία της Ρόδου το ΣΔΟΕ για λαθρεμπορία ποτών! Η απόφαση αυτή ανακοινώθηκε χθες επισήμως από το ΣΔΟΕ στο πλαίσιο του...
απολογισμού των ελέγχων που έγιναν στην διάρκεια της εορταστικής περιόδου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το πρόστιμο επιβλήθηκε από το ΣΔΟΕ Νοτίου Αιγαίου και η συγκεκριμένη εταιρεία βρίσκεται στην Κρεμαστή. Φημολογείται εντόνως ότι το πρόστιμο αφορά εταιρεία χονδρικού εμπορίου, που εδώ και χρόνια έχει ανοικτούς λογαριασμούς με το ΣΔΟΕ. 
Η συγκεκριμένη εταιρεία κατηγορείται ότι παρουσιάζει μεγάλες παρτίδες ποτών για εξαγωγή που δεν έφθαναν όμως ποτέ στο εξωτερικό και διατίθεντο στην αγορά της Ελλάδας. 
Φαίνεται να ολοκληρώθηκε ο έλεγχος την περίοδο αυτή και να επιβλήθηκε το πρόστιμο, χωρίς να αποκλείεται το γεγονός να πρόκειται για νέα υπόθεση. 
Το σίγουρο είναι ότι σε ροδίτικη εταιρεία επιβλήθηκε πρόστιμο 2.340.000 ευρώ και ότι ο έλεγχος συνεχίζεται. 

ΑΝΟΙΓΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ 
Το άνοιγμα 6.000 λογαριασμών σε τράπεζες, που αφορούν έρευνες για φοροδιαφυγή, διαφθορά, παράνομο πλουτισμό και ξέπλυμα μαύρου χρήματος, έχει ζητήσει το ΣΔΟΕ. 
Παράλληλα, ερευνώνται 9.620 υποθέσεις που αφορούν φοροδιαφυγή, αδικαιολόγητες δαπάνες ΟΤΑ, παράνομη διαχείριση δημοσίου χρήματος, διαφορές φορολογικών δηλώσεων και καταθέσεων ή εξαγωγής χρηματικών κεφαλαίων και διοικητικές συνδρομές, ενώ στο πλαίσιο αυτό έχουν διαταχθεί περισσότερες από 1.039 εισαγγελικές παραγγελίες. 
Συγκεκριμένα, σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι από το ΣΔΟΕ συνολικά σε όλη την επικράτεια έχει ζητηθεί το άνοιγμα 6.000 λογαριασμών σε τράπεζες, που αφορούν έρευνες για φοροδιαφυγή, διαφθορά, παράνομο πλουτισμό και ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Ερευνώνται 9.620 υποθέσεις που αφορούν φοροδιαφυγή, αδικαιολόγητες δαπάνες ΟΤΑ, παράνομη διαχείριση δημοσίου χρήματος, διαφορές φορολογικών δηλώσεων και καταθέσεων ή εξαγωγής χρηματικών κεφαλαίων και διοικητικές συνδρομές.
rodiaki.
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου