Νέα μεγάλη επιχείρηση στο Τσαΐρι


 Μεγάλη «επιχείρηση» πραγματοποιήθηκε από την αστυνομία στον καταυλισμό των τσιγγάνων στο Τσαΐρι, στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού για την διαχείριση της εγκληματικότητας και της παραβατικότητας στην περιοχή...
 Η επιχείρηση οργανώθηκε από την Α’ Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου, και σε αυτήν συμμετείχαν 27 αστυνομικοί διαφόρων υπηρεσιών (Ασφαλείας, Δίωξης Ναρκωτικών, Τάξης, Τροχαίας, Ο.Π.Κ.Ε.), καθώς και ένας (1) αστυνομικός σκύλος για εντοπισμό ναρκωτικών. 

Η «έφοδος» στον καταυλισμό έγινε περίπου στις 6.30 χθες το πρωί οπότε και οι αστυνομικοί διενήργησαν ελέγχους και έρευνες και στα 11 παραπήγματα που υπάρχουν στη περιοχή.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από την αστυνομία, συνολικά ελέγχθηκαν 20 άτομα και 7 οχήματα, ενώ προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου 11 άτομα, από τα οποία 10 ημεδαποί και 1 αλλοδαπός. Από αυτούς συνελήφθησαν τρία άτομα για διάφορα αδικήματα.

Πιο συγκεκριμένα συνελήφθησαν:
• Ένας 43χρονος, γιατί εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας του 17ου τακτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Αθηνών για ληστεία
• Ένας 37χρονος, για στέρηση Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας
• Ένας 21χρονος υπήκοος Αλβανίας, γιατί διαπιστώθηκε ότι διέμενε παράνομα στη χώρα.

Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου και σε βάρος τους κινήθηκε η προβλεπόμενη από τον νόμο διαδικασία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «επιχειρήσεις» αυτές θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα στους καταυλισμούς των ΡΟΜΑ στη περιοχή μας στο πλαίσιο των ενεργειών που γίνονται για τη πάταξη της εγκληματικότητας. 



Μεγάλη επιχείρηση στο Τσαΐρι
Μεγάλη επιχείρηση στο Τσαΐρι

rodiaki
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου