Γυναίκα – αράχνη πίσω από τον 17χρονο


Η πρώτη σύλληψη μετά απ’ αυτή του 17χρονου τσιγγάνου, που κα­τηγορείται για την τέλεση σωρεί­ας κλοπών, είναι ήδη γεγονός. Οι αστυνομικοί προχώρησαν χθες στη σύλληψη μίας 42χρονης γυ­ναίκας, η οποία κατηγορείται..
ότι προμήθευε τον ανήλικο με ναρ­κωτικά, αλλά και παραλάμβανε τα κλοπιμαία! Σειρά τώρα έχουν ακόμη δύο άτομα, που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση.
Η γυναίκα – αράχνη, που έχει απα­σχολήσει τις αστυνομικές Αρχές και κατά το πρόσφατο παρελθόν, συνε­λήφθη χθες το πρωί από αστυνο­μικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφα­λείας Ρόδου, αφού είχε εκδοθεί σε βάρος της σχετικό ένταλμα σύλ­ληψης από τον Ανακριτή Ρόδου. Η 42χρονη – όπως είχε αποκαλύψει η «ΠΡΟΟΔΟΣ» – περιλαμβάνεται μαζί με ακόμη δύο άτομα στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί από την Υπο­διεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου για την υπόθεση του 17χρονου.
Η συλληφθείσα κατηγορείται πως προμήθευε τον ανήλικο με ναρκωτι­κά με αντάλλαγμα να τις παραδίδει κλεμμένες ηλεκτρονικές συσκευές! Οι κατηγορίες που τη βαρύνουν εί­ναι κακουργηματικού χαρακτήρα και αφορούν στα αδικήματα της κλεπτα­ποδοχής και της παράβασης του νό­μου περί ναρκωτικών.
Η 42χρονη οδηγήθηκε χθες ενώ­πιον του Αντεισαγγελέα Πρωτοδι­κών Ρόδου, ο οποίος της απήγγειλε τις κατηγορίες που τη βαρύνουν και την παρέπεμψε στον Ανακριτή, προ­κειμένου να απολογηθεί.
Τα πρόσωπα
πίσω από τον ανήλικο
Τρία ακόμη τουλάχιστον άτομα φέ­ρονται να εμπλέκονται στην εγκλη­ματική δραστηριότητα του ανήλι­κου τσιγγάνου που συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου. Προς πλήρη επι­βεβαίωση της «ΠΡΟΟΔΟΥ», που εί­χε παρουσιάσει το σχετικό ρεπορ­τάζ στο φύλλο της 23ης Ιανουαρίου, ήδη χθες πραγματοποιήθηκε η πρώ­τη σύλληψη.
Ο 17χρονος τσιγγάνος, που ύστερα από τη σύλληψή του απολογήθηκε, ομολόγησε και στη συνέχεια αφέθη­κε ελεύθερος. Αυτό διότι η Δικαιο­σύνη δεν μπορεί να τον κρίνει προ­σωρινά κρατούμενο βάσει νόμου! Ο νεαρός τσιγγάνος, που φέρεται να συνεργάζεται με ακόμη τρία τουλά­χιστον άτομα, στο πλαίσιο της απο­λογίας του ενώπιον του Ανακριτή υποστήριξε πως κλέβει προκειμέ­νου να εξασφαλίσει τη δόση του, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν έχει κανέ­να συνεργό. Ο ανήλικος, με την ολο­κλήρωση της διαδικασίας, αφέθηκε ελεύθερος με την επιβολή του πε­ριοριστικού όρου της εμφάνισης κά­θε 1η και 15η του μηνός στο οικείο σε αυτόν αστυνομικό τμήμα.
Οι κλοπές
Ο 17χρονος τσιγγάνος απασχολεί τις αστυνομικές Αρχές από το έτος 2005, οπότε και ήταν 8 ετών! Σε βά­ρος του έχουν σχηματιστεί συνολικά 15 δικογραφίες, ενώ μέσα στο έτος 2012 τέλεσε σχεδόν 50 κλοπές! Από την αρχή του νέου έτους 2013, έχει τελέσει ήδη 11 κλοπές και απόπειρες.
Οι τελευταίες κλοπές:
• Την 20-01-2013 αφαίρεσε δίκυκλο μοτοποδήλατο το οποίο χρησιμοποι­ούσε για να μετακινείται και να δια­πράττει κλοπές.
• Την 20-01-2013 το απόγευμα, αποπειράθηκε να διαρρήξει οικία ημεδαπής, αλλά έγινε αντιληπτός, τράπηκε σε φυγή χρησιμοποιώντας το κλεμμένο δίκυκλο και συνελήφθη μετά από αστυνομική καταδίωξη.
• Την 17-01-2013 απογευματινές ώρες, διέρρηξε παράθυρο οικίας ημεδαπής και αφαίρεσε κοσμήματα εκτιμώμενης αξίας 15.000 ευρώ.
• Την 14-01-2013 πρωινές ώρες, μπήκε από ανασφάλιστη μπαλκονό­πορτα σε οικία ημεδαπής και αφαίρε­σε διάφορα κοσμήματα. Επίσης την ίδια ημέρα το πρωί, μπήκε από ανα­σφάλιστη πόρτα σε οικία ημεδαπού και αφαίρεσε ένα φορητό υπολογι­στή.
• Την 03-01-2013 το πρωί, μπή­κε από ανασφάλιστη πόρτα σε οικία ημεδαπής χωρίς να αφαιρέσει αντι­κείμενα ή χρήματα.
• Την 30-11-2012 το πρωί, μπήκε από ανασφάλιστη πόρτα σε οικία ημεδαπής και αφαίρεσε το χρηματι­κό ποσό των 100 ευρώ.
• Την 18-09-2012 πρωινές ώρες, μπήκε από ανασφάλιστη μπαλκονό­πορτα σε οικία ημεδαπής και αφαίρε­σε διάφορα κοσμήματα.
• Τον Ιούλιο του 2012, μπήκε σε οι­κία ημεδαπής από ανοικτό παράθυ­ρο και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ.
• Τον Ιούνιο του 2012, παραβίασε οικία ημεδαπής και αφαίρεσε διάφο­ρα κοσμήματα και μια εικόνα Αγίου.
proodos.
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου