Πυρπόλησαν αυτοκίνητο γνωστού επιχειρηματία


Στις φλόγες τυλίχθηκε χθες τα ξημερώματα το ενοικιασμένο αυτοκίνητο γνωστού επιχειρηματία της Ρόδου. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 03.00 τα ξημερώματα και ο επιχειρηματίας πήρε ένα πυροσβεστήρα στο χέρι, προκειμένου να σώσει ό,τι μπορούσε...

Ο γνωστός επιχειρηματίας και θύμα της εμπρηστικής ενέργειας, σύμφωνα με τις πληροφορίες της «ΠΡΟΟΔΟΥ», είχε ενοικιάσει το όχημα και το χρησιμοποιούσε προκειμένου να κινείται. Το αυτοκίνητό του, ενώ το είχε παρκάρει επί της Καποδιστρίου, χθες τα ξημερώματα τυλίχθηκε στις φλόγες. Αφού διαπίστωσε τι γινόταν έπιασε έναν πυροσβεστήρα και άρχισε να σβήνει τη φωτιά. Στη συνέχεια κάλεσε το 100!
Με βάση πάντα τις πληροφο- ρίες της «ΠΡΟΟΔΟΥ», οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, που έσπευ- σαν στην περιοχή, εντόπισαν ένα μπιτόνι που περιείχε εύφλε- κτο υλικό – πιθανότατα βενζίνη – το οποίο είχε τοποθετηθεί στο μπροστινό μέρος της μηχανής. Οι αστυνομικές Αρχές υποστηρίζουν πως πρόκειται σίγουρα για εμπρησμό, ο οποίος πιθανότατα οφείλεται σε προσωπικές διαφορές. Μία από τις εκδοχές που ερευνάται είναι το χτύπημα να έγινε από γυναίκα. Ο ίδιος πάντως, με ανάρτησή του στο facebook, υποστηρίζει συγκεκριμένα: «χθες ένας πολύ άνδρας μου πέταξε μπιτόνι βενζίνη και μου έκαψε το αμάξι. Το άσχημο για σένα είναι ότι ξέρω ποιος είσαι (…)». Το αυτοκίνητο, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, υπέστη υλικές ζημιές στο μπροστινό τμήμα του, ενώ διενεργείται έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη.
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου