Σε ατύχημα οφείλεται ο θάνατος του κυνηγού

Σε ένα στραβοπάτημα οφείλεται σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η τραγωδία που σημειώθηκε σε δασική περιοχή της Αρχίπολης το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής. 
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο αδικοχαμένος κυνηγός κρατώντας με το δεξί του χέρι απασφαλισμένο το κυνηγετικό του όπλο, στη προσπάθειά του να κινηθεί σε βραχώδη περιοχή, η σκανδάλη του όπλου φαίνεται να έμπλεξε σε κλαδί με αποτέλεσμα να εκπυρσοκροτήσει και να τον τραυματίσει σχεδόν εξ επαφής στο δεξί πόδι κόβοντας του την μηριαία αρτηρία. 

Οι φίλοι του που κυνηγούσαν σε κοντινή απόσταση, ακούγοντας τον πυροβολισμό, έσπευσαν να δουν τη συμβαίνει και βρήκαν τον άτυχο 49χρονο πεσμένο και τραυματισμένο στο έδαφος! Όλες οι προσπάθειες που έκαναν οι δύο άνδρες για να σώσουν το φίλο τους, στάθηκαν αδύνατο να αποτρέψουν το μοιραίο, καθώς μέσα σε ελάχιστα λεπτά ο 49χρονος από την ακατάσχετη αιμορραγία έπεσε σε κώμα και τελικά κατέληξε. 

Όπως είναι γνωστό, οι τρεις φίλοι ξεκίνησαν το πρωί της Κυριακής 20 Ιανουαρίου για να πάνε για κυνήγι σε περιοχή της Αρχίπολης. Όταν έφθασαν, οι τρεις κυνηγοί αφού δήλωσαν που θα κυνηγούσε ο καθένας, χωρίστηκαν και επικοινωνούσαν μεταξύ τους μέσω των κινητών τους τηλεφώνων. Η τραγωδία με θύμα τον 49χρονο εκτυλίχθηκε περίπου στη μία το μεσημέρι και άμεσα ο ένας κυνηγός έσπευσε να καλέσει την αστυνομία, ο ενώ ο δεύτερος έμεινε με τον τραυματισμένο φίλο τους. 

Λίγη ώρα αργότερα στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί από το Τμήμα Αρχαγγέλου, ο Υποδιευθυντής της Α΄Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου κ. Φώτης Νικολόπουλος καθώς και ο ιατροδικαστής ο οποίος και έκανε αυτοψία. 
Η σορός του άτυχου 49χρονου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ρόδου για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. 

Η είδηση του θανάσιμου τραυματισμού του 49χρονου έπεσε ως «κεραυνός εν αιθρία» στην τοπική κοινωνία στα Κοσκινού όπου διέμενε με την οικογένειά του, αλλά και σε ολόκληρο το νησί, βυθίζοντας στο πένθος και στη θλίψη τους συγγενείς και τους φίλους του.

rodiaki.
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου