Βαξεβάνης: «Την Πέμπτη θα πω ποιος πείραξε τη λίστα Λαγκάρντ»


“Ποιός πείραξε τη λίστα Λαγκάρντ; Η Πέμπτη δεν αργεί. HOT DOC”… Αυτό έγραψε απόψε στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter o Κώστας Βαξεβάνης, προαναγγέλλοντας ουσιαστικά νέες αποκαλύψεις αναφορικά με το…
  θρίλερ διαρκείας το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη γύρω από τη λίστα Λαγκάρντ.
Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης του περιοδικού «Hot Doc», ήταν εκείνος που πριν από μερικές εβδομάδες έφερε στη δημοσιότητα τη λίστα Λάγκάρντ, για να ακολουθήσει το… αστυνομικό σίριαλ στο οποίο πρωταγωνίστησε, με τη σύλληψή του, και την εν συνεχεία απελευθέρωσή του, μια εξέλιξη την οποία κάλυψαν με έκδηλο ενδιαφέρον τα διεθνή ΜΜΕ.
Με αφορμή το εν λόγω… τιτίβισμα, ο Κώστας Βαξεβάνης μίλησε στον Βασίλη Μπόνιο και το blog «Κουρδιστό Πορτοκάλι» για το τεύχος- φωτιά που θα βρίσκεται στα περίπτερα την Πέμπτη.
«Ότι γράφουμε είναι ντοκουμενταρισμένο. Τι έχουν να πουν σήμερα εκείνοι που αμφισβητούσαν την γνησιότητα της λίστας; Εάν το «Hot Doc» δεν έβγαζε τη λίστα το θέμα θα είχε ξεχασθεί…
- Υποστηρίζεις ότι την Πέμπτη θα ανατραπεί η εικόνα που έχουμ ως σήμερα για την λίστα και την αλλοίωσή της;
«Ακριβώς. Περιμένετε ως την Πέμπτη και θα μάθετε ποιοί, πως και γιατί. Τι ακριβώς συνέβη με την λίστα Λαγκάρντ και την αλλοίωσή της. Έχουμε όλο το παρασκήνιο με ντοκουμέντα».
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου