3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ 1.500 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΗΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ- Έκρυβε τα ναρκωτικά στο εσώρουχό της

Η ηρωίνη που έκρυβε στο εσώρουχό της στοίχισε σε αυτήν, αλλά και στον συγκατηγορούμενό της, την καταδίκη τους από το Τριμελές Εφετείο Δωδεκανήσου...
Κακουργημάτων, με την επιβολή σε βάρος τους ποινής φυλάκισης 3 ετών και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ έκαστος, με τριετή αναστολή. Ο λόγος για ένα ζευγάρι που συνελήφθη να μεταφέρει 30 γραμμάρια ηρωίνης στο νησί της Καλύμνου.
Ο πρώτος εκ των κατηγορουμένων κρίθηκε ένοχος, αφού του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της τοξικομανίας, όπως και η δεύτερη που κρίθηκε ένοχη, αλλά αφού της αναγνωρίστηκε ελαφρυντικό. Ο τρίτος φερόμενος ως εμπλεκόμενος στην υπόθεση καταζητείται, ενώ ο τέταρτος απαλλάχθηκε λόγω πλάνης στο πρόσωπό του. Στο σύνολό τους οι κατηγορούμενοι φέρονται να ενεπλάκησαν σε μεταφορά ναρκωτικών ουσιών στην Κάλυμνο.
Ο σύντροφος της δεύτερης κατηγορούμενης φέρεται να έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών, με αποτέλεσμα να της ζητήσει να φυλάξει στο εσώρουχό της 30 γραμμάρια ηρωίνης, ενώ επέστρεφαν από την Αθήνα στην Κάλυμνο. Ο άνδρας της, της είπε να κρατήσει τα ναρκωτικά και αυτή το έκανε. Οι δύο τους συνελήφθησαν με το που έφθασαν στο νησί της Δωδεκανήσου και η υπόθεση πήρε το δρόμο της Δικαιοσύνης.
Την υπόθεση χειρίστηκαν νομικά οι δικηγόροι Βαλεντίνα Βαβούλη, Δημήτρης Καρδούλιας, Αλκιβιάδης Χατζαντώνης.
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου