Ιστολογικές εξετάσεις για τον μυστηριώδη θάνατο του 38χρονου


Από την νεκροψία δεν προέκυψαν στοιχεία για τα αίτια ενός θανάτου που επήλθε σε 48 ώρες! Η ιστολογική εξέταση αναμένεται να ρίξει φως...
Άγνωστα εξακολουθούν να παραμένουν τα αίτια του ξαφνικού θανάτου του 38χρονου Μιχάλη Κελόγλου, που όπως είναι γνωστό άφησε την τελευταία πνοή του στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου μεταφέρθηκε με ελικόπτερο του ΕΚΑΒ ύστερα από μόλις δύο ημερών νοσηλεία στο νοσοκομείο της Ρόδου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Rodosalarm το πόρισμα των γιατρών του νοσοκομείου Ηρακλείου, ύστερα από τη νεκροψία που πραγματοποίησαν, δεν κατέληξε σε κανένα συμπέρασμα για τα αίτια που οδήγησαν στο θάνατο, μέσα σε δύο μέρες, του 38χρονου ροδίτη. Έτσι αποφασίσθηκε να γίνει ιστολογική εξέταση, από τα αποτελέσματα της οποίας αναμένεται να προκύψουν διαφωτιστικά συμπεράσματα και να διαλευκάνουν τις συνθήκες που οδήγησαν στην απώλεια μιας ανθρώπινης ζωής κατά τρόπο σχεδόν μυστηριώδη.
Όπως έγινε γνωστό, τόσο οι γιατροί του νοσοκομείου της Ρόδου, όσο και του νοσοκομείου Ηρακλείου, κάνουν κάποιες κοινές εκτιμήσεις ως προς τα αίτια του θανάτου του Μιχ. Κελόγλου, αλλά δεν βασίζονται σε συγκεκριμένα στοιχεία. Και αυτά ακριβώς τα στοιχεία αναμένουν να επιβεβαιώσουν ή όχι από την ιστολογική εξέταση, οπότε και θα συντάξουν το πόρισμά τους ύστερα από την παραγγελία του εισαγγελέα Ηρακλείου.
Υπενθυμίζεται ότι ο Μιχ. Κελόγλου μπήκε στο νοσοκομείο της Ρόδου την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου με πόνους στη μέση, αλλά ζήτησε και πήρε εξιτήριο με σκοπό να επιστρέψει την επομένη, οπότε θα είχαν βγει τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε. Όμως όταν επέστρεψε την Παρασκευή η κατάστασή του ήταν δραματικά επιδεινωμένη και αμέσως κινήθηκαν οι διαδικασίες μεταφοράς του στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου.
Η διακομιδή έγινε με ελικόπτερο του ΕΚΑΒ το πρωί του Σαββάτου, αλλά ήταν ήδη αργά. Λίγη ώρα μετά την προσγείωση του ελικοπτέρου στο Ηράκλειο, ο Μιχ. Κελόγλου εξέπνευσε. Έτσι, οι γιατροί, αλλά και οι συγγενείς του, καθώς και η κοινή γνώμη αναρωτιούνται τι είδους ασθένεια ήταν αυτή που προέβαλε τον 38χρονο και σε τέτοια καλπάζουσα μορφή ώστε να τον οδηγήσει στο μοιραίο, σε μόλις δύο μέρες!
Στο ερώτημα αυτό αναμένεται να δώσει απαντήσεις η ιστολογική εξέταση που γίνεται στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου.
Rodosalarm
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου