Φιλανθρωπική συναυλία με τον Νίνο στο νησί μας

Μία ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή, χθες, ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Στάθης Κουσουρνάς, καθώς εκπρόσωπος του συμπατριώτη μας δημοφιλή τραγουδιστή Νίνο, τον..
επισκέφθηκε και του μετέφερε την επιθυμία του ροδίτη καλλιτέχνη να δώσει μία μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία στο νησί, υπό την αιγίδα του Δήμου Ρόδου, τα έσοδα από την οποία θα διατεθούν για να στηριχθούν κοινωνικές δομές στο νησί! 

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της χθεσινής, καθιερωμένης, συνέντευξης τύπου που παραχώρησε ο κ. Κουσουρνάς, με χαρά ανακοίνωσε ότι τον επισκέφθηκε εκπρόσωπος του Νίνο-το συζήτησε και με τον μάνατζέρ του-ο οποίος του μετέφερε την επιθυμία του γνωστού τραγουδιστή να δώσει μία συναυλία στη Ρόδο η οποία, όμως, θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και ζήτησε τη συνεργασία του Δήμου. 

Ο Δήμαρχος, χαρακτήρισε την κίνηση αυτή πολύ σημαντική καθώς τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για δομές του νησιού που στηρίζουν, προφανώς, τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού και γενικά ανθρώπους στο νησί που έχουν ανάγκη περισσότερο αυτή τη δύσκολη εποχή. 

«Είναι πολύ σημαντικό για εμάς γιατί καλλιτέχνες από τον τόπο μας θέλουν να βοηθήσουν», δήλωσε ο κ. Κουσουρνάς. 

Ο ίδιος, πρότεινε να γίνει η συναυλία αυτή το καλοκαίρι, ακριβώς επειδή έχουμε ανοιχτούς χώρους που μπορεί να παραβρεθεί πολύς κόσμος, ωστόσο φαίνεται ότι ο τραγουδιστής επιθυμεί αυτό να γίνει πιο νωρίς, δηλαδή μέχρι και τον Μάρτιο, οπότε το πιθανότερο είναι να γίνει σε κλειστό χώρο και ο Δήμος θα αναλάβει να τον βρει και να τον διαθέσει. Ο Δήμαρχος, τέλος, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το Νίνο για αυτή του την πρωτοβουλία.

Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου