ΑΞΙΟΛΟΓΑ: Παζάρι για βοήθεια στους αδύναμους

Μια από τις δεκάδες δράσεις που πραγματοποιούνται τον τελευταίο καιρό εν όψει της κρίσης που μαστίζει τη χώρα μας και κατ’ επέκταση το νησί μας, διοργανώνει η συμπολίτισσά μας...
η κ. Γεωργία Κατεπόδη για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη από ρούχα και παπούτσια. 

Η κ. Γεωργία, έχει διοργανώσει αντίστοιχο παζάρι άλλες τρεις φορές, και στο κάλεσμά της είχαν ανταποκριθεί δεκάδες συντοπίτες μας προσφέροντας είδη ρουχισμού ενώ αντίστοιχα δεκάδες ήταν και εκείνοι που είχαν ανάγκη και βοηθήθηκαν από το εν λόγω παζάρι. 

«Θέλω να το κάνω αυτό, θέλω να βοηθάω τον κόσμο, ενώ σε λίγο καιρό θα ζητήσω να μου παραχωρήσουν έναν χώρο ούτως ώστε να αποθηκεύω εκεί τα πράγματα και οι συμπολίτες μας να έχουν έναν χώρο προκειμένου να πηγαίνουν να παίρνουν ό,τι έχουν ανάγκη. Συνειδητοποιώ ότι υπάρχει μεγάλη ανάγκη και εγώ θέλω όσο μπορώ να βοηθάω» τόνιζε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις της στη «Ρ» την προηγούμενη χρονιά η κ. Γεωργία. 

Για τη φετινή χρονιά, το παζάρι προσφοράς από την «Ομάδα Πολιτών Ρόδου» με επικεφαλής την κ. Γεωργία θα λειτουργεί κάθε Σάββατο και Κυριακή στην οδό Αγίου Νικολάου 30 από τις 9 το πρωί έως τη μία το μεσημέρι. Αρχικά η κ. Γεωργία ζητάει είδη ρουχισμού ούτως ώστε να γεμίσει ο χώρος και έπειτα θα διοργανώνει παζάρι. Όποιος ενδιαφέρεται και θέλει να προσφέρει ρούχα παπούτσια κ.λπ. μπορεί να επικοινωνήσει μαζί της στα παρακάτω τηλέφωνα 6947913333- 6939093183 ή να βρεθεί στη συγκεκριμένη οδό τις παραπάνω ώρες και μέρες.
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου