Έσπασαν το αυτοκίνητο του ιερέα στη Σορωνή

Στο αυτοκίνητο του ιερέα της Σορωνής, πατήρ Μιχαήλ Κρητικού ξέσπασε χθες τα ξημερώματα η οργή άγνωστου ή αγνώστων ατόμων...! 
Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο ίδιος ο ιερέας, το «χτύπημα» έγινε από τις 2 έως τις 6 τα ξημερώματα έξω από το σπίτι του ιερέα που βρίσκεται επί της Ρόδου – Καμείρου, απέναντι σχεδόν από την είσοδο του Γυμνασίου της Σορωνής. 

Ο δράστης ή οι δράστες, χρησιμοποίησαν σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, βαρύ αιχμηρό εργαλείο, (πιθανόν καλέμι ή κατσαβίδι) σπάζοντας έτσι τα δύο πλαϊνά παράθυρα και το παρμπρίζ του αυτοκινήτου, ενώ στη συνέχεια χάραξαν και βαθούλωσαν το πισω πλαϊνό μέρος του αυτοκινήτου. 

«Δεν μπορούσα να πιστέψω σε αυτό που έβλεπα – δήλωσε μιλώντας χθες στη «Ροδιακή» ο παπα Μιχάλης. Δεν έχω με κανέναν αντιδικία. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάποιος άνθρωπος ήθελε να κάνει τέτοιο κακό. Στο αυτοκίνητο υπήρχαν χρήματα και κέρματα και δεν τα πείραξαν! 

Από χθες φοβάμαι για μένα και τα παιδιά μου. Έχω τέσσερα παιδιά κι εκείνη την ώρα μαζί με τη σύζυγό μου κοιμόμασταν. Το αυτοκίνητο που χτύπησαν ήταν ελάχιστα μέτρα πιο πέρα. 
Ενημέρωσα τηλεφωνικά τον ΑΣ Σαλάκου. Αύριο (σήμερα) θα μεταβώ να δηλώσω το περιστατικό και στο Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού. 

Με την υπόθεση πάντως, εξαιτίας των περίεργων δεδομένων που παρουσιάζονται, δεν αποκλείεται να ασχοληθεί ακόμα και ο εισαγγελέας Ρόδου, ανεξαρτήτως εάν κατατεθούν ή όχι μηνυτήριες αναφορές.

rodiaki.
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου