ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΑΝΗΛΙΚΟΣ ΑΠΕΣΥΡΑΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ

Aνακλήθηκε η μήνυση σε βάρος 45 χρόνου Ροδίτη.
Σε ανάκληση της μήνυσης που είχαν υποβάλει σε βάρος γνωστού κατοίκου της Ρόδου, προχώρησαν χθες πατέρας και ανήλικος υιός, εμφανιζόμενοι ενώπιον της Αντεισαγγελέως Πρωτοδικών Ρόδου.
Ο πατέρας και ο υιός που υποστήριξαν πως γνωστός Ροδίτης επιχείρησε να ασελγήσει σε βάρος του ανήλικου, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αυτόφωρης διαδικασίας, αφού δηλαδή συνελήφθη ο 45χρονος και υποβλήθηκε σε απίστευτη ταλαιπωρία, ανακάλεσαν τα όσα υποστήριζαν.
Με βάση τις πληροφορίες της «ΠΡΟΟΔΟΥ», ο μέχρι πρότινος κατηγορούμενος, ο πατέρας του φερόμενου ως θύματος, αλλά και το ανήλικο αγόρι, αφού ολοκληρώθηκε η αυτόφωρη διαδικασία σε βάρος του 45χρονου, επισκέφθηκαν την Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου και την ενημέρωσαν πως ανακαλούν τη μήνυση που υπέβαλαν. Δια μέσου της μηνύσεως, πατέρας και υιός, υποστήριζαν πως ο 45χρονος αποπειράθηκε να ασελγήσει σε βάρος του 17χρονου νεαρού. Προκειμένου δε, να κλείσει οριστικά η υπόθεση, θα πρέπει τη Δευτέρα το πρωί να πληρωθούν τα (δικαστικά έξοδα) παράβολα.
Ο 45χρονος Ροδίτης, που από την πρώτη στιγμή είχε ξεκαθαρίσει πως δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση, αφού συνελήφθη από τους αστυνομικούς οδηγήθηκε προχθές νωρίς το μεσημέρι ενώπιον της Αντεισαγγελέως Πρωτοδικών Ρόδου, η οποία τον ενημέρωσε πως η κατηγορία που τον βαρύνει είναι αυτή της απόπειρας ασέλγειας σε ανήλικο. Ο κατηγορούμενος που επρόκειτο να δικαστεί ενώπιον του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου ζήτησε και έλαβε προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα στη 1.00 το μεσημέρι. Παρόλα αυτά, οι εμπλεκόμενοι φέρονται να τα βρήκαν και έτσι αύριο η υπόθεση αναμένεται να λήξει και τυπικά.
Η ΣΥΛΛΗΨΗ
Με χειροπέδες στα χέρια οδηγήθηκε προχθές νωρίς το μεσημέρι ενώπιον της Αντεισαγγελέως Πρωτοδικών Ρόδου, ο αρκετά γνωστός κάτοικος του νησιού, ηλικίας περί των 45 ετών, που κατηγορήθηκε για το αδίκημα της απόπειρας τέλεσης ασελγών πράξεων από ενήλικο σε ανήλικο. Ο συλληφθείς φέρεται συγκεκριμένα, να επιδίωξε ερωτική συνεύρεση με ανήλικο αγόρι.
Ο 45χρονος κατηγορήθηκε πως πλησίασε ένα 17χρονο αγόρι και του είπε «να έρθει στο σπίτι του, προκειμένου να του κάνει πεολειχία, και να του δώσει και λεφτά». Ο ανήλικος αρνήθηκε και αμέσως ειδοποίησε τους γονείς του, για τα όσα φέρονται να είχαν συμβεί. Τότε, ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικοί, οι οποίοι κατέγραψαν τα περιστατικά όπως τα κατήγγειλε ο νεαρός.
Στη συνέχεια οι ένστολοι συνέλαβαν τον 45χρονο Ροδίτη και προχθές νωρίς το μεσημέρι τον οδήγησαν ενώπιον της Αντεισαγγελέως Πρωτοδικών Ρόδου, η οποία τον ενημέρωσε πως η κατηγορία που τον βαρύνει.
Ο 45χρονος – σύμφωνα με τις πληροφορίες της «ΠΡΟΟΔΟΥ» – διαψεύδει κατηγορηματικά τα όσα του αποδίδονται, υποστηρίζοντας ότι «πριν από μερικές μέρες του επιτέθηκε μία παρέα με αγόρια, κοροϊδεύοντας τον για τους σεξουαλικές του προτιμήσεις, αποκαλώντας τον π……».
Ο ίδιος φέρεται να μην έδωσε σημασία και να έφυγε. Προ δύο ημερών όμως, συναντήθηκε με έναν εξ’ αυτών στο δρόμο, αφού είχε δεχθεί αρκετές υβριστικές επιθέσεις, με αποτέλεσμα να τον απειλήσει πως «θα του γ…… το μ……». Λίγο αργότερα σημειώθηκαν τα όσα καταγγέλλονται.
Την υπόθεση χειρίζονται νομικά οι δικηγόροι Κατερίνα Βολονάκη και Δήμος Μουτάφης.
proodos.
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου