49χρονος με αδυναμία στις πιτσιρίκες

Σάλος έχει ξεσπάσει στο νησί της Καλύμνου, αφού σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας kalymniansvoice.com, ένας 49χρονος άνδρας που έχει απασχολήσει και κατά το παρελθόν...
τους ιθύνοντες, συνεχίζει να προκαλεί με τη συμπεριφορά του προχωρώντας σε ήπιου τύπου παρενοχλήσεις.
Το περιστατικό, που δεν επιβεβαιώνεται από τις αστυνομικές Αρχές, αφού δεν υπάρχει κάποια επίσημη καταγγελία, φέρεται να καταγγέλθηκε σε δημοσιογράφο της συγκεκριμένης ιστοσελίδας.
Με βάση το ρεπορτάζ, και σύμφωνα με τα όσα επισήμανε στην «ΠΡΟΟΔΟ» ο Γιώργος Λιάς, διαχειριστής της παραπάνω ιστοσελίδας, «κάτοικοι της Καλύμνου κατήγγειλαν το γεγονός, προκειμένου ο συγκεκριμένος άνδρας να φοβηθεί, και να σταματήσει να παρενοχλεί νεαρές κοπέλες, τις οποίες συναντά σε μέσα μαζικής μεταφοράς. Σκοπός της υπογράμμισης του περιστατικού απο κατοίκους του νησιού είναι να σταματήσει ο 49χρονός τα όσα κάνει, προτού η υπόθεση λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις.
ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Στην ιστοσελίδα kalymniasvoice.com αναφέρεται συγκεκριμένα:
«Επί 15 χρόνια παρενοχλούσε σεξουαλικά μαθήτριες και νεαρές κοπέλες μέσα σε μέσα μεταφοράς. Δύο φορές τον μήνα ξεκινούσε πρωί, επιλέγοντας το λεωφορείο ως μέσο μεταφοράς. Στη διαδρομή από το κέντρο της πόλης μέχρι τα προάστια, ο 49χρονος άνδρας άλλαζε τρεις φορές λεωφορείο. Όταν έβλεπε μαθήτρια ή νεαρή γυναίκα, γύρω στα 20, επιχειρούσε να καθίσει δίπλα της και στη συνέχεια τριβόταν στους μηρούς της.
Τόσα χρόνια διέφευγε της σύλληψης γιατί οι γυναίκες προχωρούσαν σε καταγγελία το γεγονός αφότου επέστρεφαν σπίτι ή ο άνδρας είχε κατέβει από το λεωφορείο. Την τελευταία φορά, τον Ιανουάριο, η κοπέλα ξαφνιασμένη πετάχτηκε πάνω και ζήτησε τη βοήθεια του οδηγού του λεωφορείου. Ο δράστης πανικοβλήθηκε, τράβηξε τις πόρτες του οχήματος, τις άνοιξε κι έφυγε τρέχοντας.
Ο ίδιος (φέρεται) ομολόγησε επτά περιστατικά, ενώ υπό έρευνα είναι άλλα 12.
Μια φανταστική ιστορία που μπορεί να γίνει πραγματικότητα ακόμα και στην Κάλυμνο.
Τύποι, συνήθως μεσήλικες, μπαίνουν στα λεωφορεία την ώρα που πάνε στο σχολείο ή σχολάνε οι μαθητές και «λιμπίζονται» τις μαθήτριες, μπορεί βεβαίως να απλώνουν και χέρι, αλλά να μην γίνεται τίποτα. Μπορεί να θεωρείται μαγκιά, μπορεί να θεωρείται σαν κάτι ανάξιο λόγου, μπορεί οι συνεπιβάτες να φοβούνται να πουν κάτι επειδή είναι γνωστός τους, αλλά το γεγονός ότι σάτυροι κυκλοφορούν ανάμεσα μας υφίσταται».
proodos.
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου