Το αρνί του φτωχού από τον παπα-Χρήστο του Αγ. Παντελεήμονα (φωτο)


Με τη βοήθεια των Γιατρών της Καρδιάς μοίρασε 800 κιλά αμνοερίφια από τη Νίσυρο και άλλα 400 κιλά κρέας που αγόρασε από το παγκάρι...
Δεν θα λείψει το ερίφι από το γιορτινό τραπέζι απόρων συμπολιτών μας χάρη στην γενναιόδωρη προσφορά των Γιατρών Καρδιάς στην Ενορία Αγίου Παντελεήμονα. Για δεύτερη χρονιά οι Γιατροί Καρδιάς προσέφεραν 800 κιλά αμνοεριφίων στον Άγιο Παντελεήμονα προκειμένου να μοιραστούν σε όσουςέχουν ανάγκη, ενώ με χρήματα του Φιλόπτωχου ταμείου της εκκλησίας αγοράσθηκαν άλλα 400 κιλά κρέατος. Μέρος της ποσότητας διανεμήθηκε σε ιδρύματα της Ρόδου, και συγκεκριμένα στο Κέντρο Μέριμνας Θηλέων, το Χαραλάμπειο Γηροκομείο και το Σύλλογο Ελπίδα.
Η προμήθεια των κρεάτων έγινε από παραγωγούς της Νισσύρου. Πριν από λίγη ώρα έφθασε η ποσότητα των κρεάτων στη Ρόδο με το πλοίο Blue Star και αμέσως ξεκίνησε η διαμονή στα ιδρύματα και τους απόρους συμπολίτες μας.
Ο εφημέριος του Ιερού Ναού Πάτερ Χρήστος Σιάννας, γνωστός και ως «Παπάς των Φτωχών», εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες για τη σημαντική αυτή προσφορά από τους Γιατρούς Καρδιάς και δηλώνει ότι σε αυτές τις δύσκολες εποχές η εθελοντική προσφορά είναι αναγκαία όσο ποτέ.
Σημειώνεται ότι την Κυριακή των Βαΐων πρόκειται να διανεμηθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα δωρεάν μεγάλη ποσότητα ψαριών στους πιστούς, καθώς επίσης ψωμί και λάδι, προσφορά όπως πάντα του καπετάν Τσετίν Καραοσμάν, ευαισθητοποιημένων συμπολιτών μας και επιχειρηματιών.
rodosalarm.
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου