Θα ζητήσουν την παραίτηση του Δ. Καραντζιά

Βαρύ ήταν το κλίμα στη χθεσινή γενική συνέλευση που πραγματοποίησε ο κλάδος των εργαζομένων στην Δημοτική Επιχείρηση Συγκοινωνιών ΡΟΔΑ. 
Οι εργαζόμενοι, επισήμαναν ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν φέτος, είναι ιδιαίτερα οξυμένα και μάλιστα, τονίζουν ότι εξαιτίας αυτών, η Δημοτική Επιχείρηση θα έχει απώλεια χιλιάδων ευρώ, αφού δεν θα είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στις αυξημένες ανάγκες μετακίνησης των τουριστών από την επόμενη εβδομάδα. 

Οι εργαζόμενοι, στην απόφαση που πήραν χθες, αναμένεται να ζητήσουν άμεση συνάντηση μέσα στην εβδομάδα τόσο με τον Δήμαρχο Ροδίων κ. Στάθη Κουσουρνά, όσο και με τους επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων, στους οποίους θα παραθέσουν όλα τα στοιχεία ντοκουμέντα που έχουν στη διάθεσή τους, για το γεγονός ότι η δημοτική αυτή επιχείρηση κινδυνεύει να βάλει λουκέτο, συμπαρασύροντας έτσι και δεκάδες οικογένειες που ζουν κι εργάζονται σήμερα εκεί. 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ 
Η κατάσταση πάντως, είναι εξαιρετικά τεταμένη στη Δημοτική Επιχείρηση, όπως φάνηκε και από το χθεσινό κλίμα και τις τοποθετήσεις των εργαζομένων. 
Το γεγονός ότι σε λίγες ημέρες ξεκινά και τυπικά πλέον η τουριστική μας σεζόν, δείχνει να μην προβληματίζει την διεύθυνση της δημοτικής εταιρίας, αλλά ούτε και την δημοτική αρχή η οποία παρά τις βαρύγδουπες εξαγγελίες, δεν είναι σε θέση να δρομολογήσει τα 11 λεωφορεία που σήμερα είναι παροπλισμένα. 

Το πρόβλημα, πάντως είναι πολύ πιο σοβαρό απ’ ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί, καθώς όπως δήλωσε πρόσφατα στη «Ροδιακή» ο πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων κ. Κοντουδάκης, οι ελλείψεις αυτές θα έχουν άμεσο οικονομικό αντίκτυπο στην πορεία και τα έσοδα της επιχείρησης 

rodiaki.
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου