ΠΡΟΧΩΡΑ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ – Η τέντα θα τοποθετηθεί!

Κόντρα στον παραλογισμό των υπηρεσιακών παραγόντων το λιμενικό ταμείο, προχωρά στην τοποθέτηση της τέντας στον τουριστικό λιμένα όπως άλλωστε απαιτούν και οι..
εταιρείες των κρουαζιερόπλοιων που το χρησιμοποιούν ως πύλη εισόδου και εξόδου.
Ο δήμαρχος Ρόδου και πρόεδρος της λιμενικής επιτροπής Στάθης Κουσουρνάς κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης τύπου που παραχώρησε χαρακτήρισε απαράδεκτη τη στάση που τηρεί στο θέμα της τοποθέτησης ο προϊστάμενος του Τελωνείου Ρόδου Βασίλης Κούρτης διαμηνύοντας ότι η χρήση του ανήκει στο λιμενικό ταμείο. Να σημειωθεί ότι ο τελευταίος με έγγραφο του προς τον κ. Κουσουρνά θέτει βέτο στην τοποθέτηση της τέντας.
«Είναι αναγκαίο να τοποθετήσουμε μια τέντα στο λιμάνι της Ρόδου που θα αποθηκεύονται για κάποιο χρόνο οι βαλίτσες των επιβατών που το χρησιμοποιούν ως πύλη εισόδου και εξόδου.touristes-limanilimani-kosmosΤο έργο δημοπρατήθηκε και η ανάθεσή του θα γίνει στη συνεδρίαση της λιμενικής επιτροπής την προσεχή Δευτέρα», τόνισε ο κ. Κουσουρνάς και πρόσθεσε τα εξής:
«Όμως η διεύθυνση του τελωνείου αντιδρά λέγοντας ότι είναι ο χώρος που πρέπει να αποθηκεύει τα κατασχεμένα αυτοκίνητα. Για μένα αυτό είναι απαράδεκτο διότι πρόκειται για λιμενική ζώνη που την ευθύνη λειτουργίας της έχει το λιμενικό ταμείο. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί στον χώρο εκείνο να αποθηκεύονται κατασχεμένα αυτοκίνητα. Εμείς σαν Δήμος παραχωρήσαμε ασφαλή χώρο για την φύλαξή τους. Δεν αποδεχόμαστε οποιοδήποτε εμπόδιο στη λειτουργία του home port. Ας μην εμποδίζουν κάποιοι την εξέλιξη και την ανάπτυξη του λιμανιού»
proodos.
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου