Προκλητική αδιαφορία αρμοδίων


Μια ακόμη απόδειξη της αδιαφορίας για την επίλυση ακόμα και των πιο απλών προβλημάτων από τη μεριά του δήμου, αποτελεί η στάση λεωφορείου στην οδό Καναδά, μέρος της οποίας, εδώ και δεκαπέντε μέρες...
βρίσκεται σπασμένο και πεταμένο στο πεζοδρόμιο και παρά τις εκκλήσεις των κατοίκων και τα επανειλημμένα τηλέφωνα προς τους αρμόδιους δεν έχει αντικατασταθεί.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει αναγνώστης της «Ρ», ένα τροχαίο ατύχημα πριν από περίπου 15 μέρες, προκάλεσε τη ζημιά στη συγκεκριμένη στάση και προκειμένου να αντικατασταθεί, οι κάτοικοι της περιοχής έχουν πραγματοποιήσει επανειλημμένα τηλεφωνήματα αλλά... πέρα βρέχει για ακόμη μια φορά για τους αρμόδιους τόσο στον Δήμο όσο και στην Ρ.Ο.Δ.Α.

Έτσι μέρος της στάσης βρίσκεται στη μέση του πεζοδρομίου, ενώ τα γυαλιά από το σπασμένο τζάμι βρίσκονται και αυτά διασκορπισμένα δίπλα από την… υπόλοιπη στάση.

Η δυσχέρεια αντιμετώπισης τέτοιου είδους προβλημάτων, δυστυχώς δεν αποτελεί μεμονωμένο γεγονός, και σε συνδυασμό με την έναρξη της νέας τουριστικής σεζόν, η παραμελημένη πόλη μας χρειάζεται οπωσδήποτε πιο… γρήγορα αντανακλαστικά!

Τραγική ειρωνεία στο παραπάνω αποτελούν οι πρόσφατες δηλώσεις του δημάρχου κ. Στάθη Κουσουρνά για την αντιμετώπιση των προβλημάτων καθημερινότητας που έρχονται φυσικά σε πλήρη αντίφαση.

Προκλητική αδιαφορία αρμοδίων
rodiaki.

Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου