O διευθυντής «τσέπωσε» τα 90.000 ευρώ

Την παραπομπή σε δίκη με την κατηγορία της υπεξαίρεσης ποσού 90.000 ευρώ από 43χρονο κάτοικο Καρπάθου, προτείνει ο...
Αντεισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου για τον πρώην διευθυντή του Υποκαταστήματος της Αγροτικής Τράπεζας του νησιού. 

Η πρόταση του εισαγγελικού λειτουργού κατατέθηκε στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρόδου, το οποίο το επόμενο διάστημα θα κληθεί να λάβει και την οριστική απόφαση. 

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η υπόθεση αφορά το χρηματικό ποσό των 90.000 ευρώ το οποίο σύμφωνα με την δικογραφία ο 43χρονος πήγε για να καταθέσει στην τράπεζα και επειδή είχαν ήδη κλείσει, ανέλαβε ο 48χρονος πρώην διευθυντής να το τακτοποιήσει. 

Ο 43χρονος ωστόσο κατήγγειλε ότι τα χρήματα ουδέποτε μπήκαν στο λογαριασμό του καθώς φέρεται να τα πήρε ο πρώην διευθυντής. Χθες ο 48χρονος απολογούμενος στον ανακριτή, σύμφωνα με πληροφορίες, παραδέχτηκε ότι ο 43χρονος του έδωσε τα χρήματα, όχι όμως για να τα καταθέσει στο λογαριασμό του όπως ισχυρίζεται, αλλά ως δάνειο επειδή τα χρειάζονταν. 

Ο 48χρονος μετά την απολογία του κατά την οποία αρνήθηκε την κατηγορία όπως αυτή του αποδίδεται, αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισής του μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.
rodiaki.
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου