Συνελήφθησαν 4 άτομα για εμπόριο ηρωίνης και ναρκωτικών χαπιών στη Ρόδο


Συνελήφθησαν τέσσερα (4) άτομα για κατοχή και εμπορία  ναρκωτικών στη Ρόδο
Κατασχέθηκαν (8) φιξάκια ηρωίνης, (17,5) ναρκωτικά χάπια κ.α...

Συνελήφθησαν χθες (30-04-2013) στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου, τρεις ημεδαποί ηλικίας 38, 45, 47 ετών και ένας 25χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής, αγοράς και πώλησης ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, χθες πρώτες πρωινές ώρες στην πόλη της Ρόδου, ο 25χρονος με τον 38χρονο αντιλαμβανόμενοι την παρουσία περιπολούντων αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε., απέρριψαν στο έδαφος τέσσερις αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη βάρους 2,8 γραμμαρίων. Οι εν λόγω ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν και οι δράστες προσήχθησαν στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου.
Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου, προέκυψε ότι τα φιξάκια ηρωίνης τα είχε προμηθευτεί ο 25χρονος  βραδινές ώρες της 29-04-2013 από τον 45χρονο και τον 47χρονο, έναντι του χρηματικού ποσού των 80 ευρώ.
Οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση, προσημειώθηκε το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ και κανονίστηκε ραντεβού αγοραπωλησίας ηρωίνης μεταξύ του 25χρονου και των δυο ημεδαπών ηλικίας 45 και 47 ετών.
Ακολούθως μετά την ολοκλήρωση της ελεγχόμενης αγοραπωλησίας ναρκωτικών και στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στο σπίτι που διέμεναν ο 45χρονος με το 47χρονο:
o       Τρεις (3) αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη βάρους 5,6 γραμμαρίων
o       Δεκαεπτά και μισό (17,5) ναρκωτικά χάπια
o       Πλήθος δελτίων παιχνιδιών του Ο.ΠΑ.Π., τα οποία χρησιμοποιούσαν ως αυτοσχέδιες συσκευασίες ναρκωτικών
o       Δυο (2) κινητά τηλέφωνα
o       Το χρηματικό ποσό των 15 ευρώ
Επιπλέον κατασχέθηκε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό καθώς και ένα φιξάκι ηρωίνης που είχε αγοραστεί με αυτό.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες το βράδυ στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, ο οποίος τους άσκησε δίωξη και τους παρέπεμψε στον κ. Ανακριτή Ρόδου.
rodosreport.


Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου