Έλληνας και Αλβανός κατηγορούνται για κλοπή

Κατηγορούμενοι για κλοπή θα λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη ένας 39χρονος Αλβανός και ένας 59χρονος Έλληνας. 
Οι υποθέσεις εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου αντίστοιχα την προηγούμενη εβδομάδα και για αυτές σχηματίστηκαν ξεχωριστές δικογραφίες σε βάρος ενός 39χρονου υπηκόου Αλβανίας, ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα και συνελήφθη, καθώς και ενός 59χρονου ημεδαπού. 

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση στις 3 Μαΐου (Μ. Παρασκευή) το βράδυ στην πόλη της Ρόδου περιπολούντες αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. ακινητοποίησαν μετά από καταδίωξη τον 39χρονο Αλβανό και βρήκαν στην κατοχή του, διάφορα χρηματικά ποσά, δύο κινητά τηλέφωνα, τιμαλφή, έναν φακό και ένα ζευγάρι γάντια. 

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, βρέθηκε στο σπίτι του 39χρονου και κατασχέθηκε μεταξύ άλλων και μια τσάντα, η οποία μαζί με τα παραπάνω αντικείμενα (χρήματα, κινητά και τιμαλφή) όπως διαπιστώθηκε προέρχονταν από κλοπή που είχε πραγματοποιήσει νωρίτερα από οικία ημεδαπών. 

Στη δεύτερη περίπτωση, στις 4 Απριλίου (Μ. Σάββατο) το πρωί, αστυνομικοί των Αστυνομικών Σταθμών Γενναδίου και Λίνδου, αξιοποιώντας πληροφορίες που είχαν συγκεντρώσει, πραγματοποίησαν έρευνα, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, σε αποθήκη του 59χρονου ημεδαπού, όπου βρήκαν τέσσερα ηλεκτρικά εργαλεία τα οποία είχαν αφαιρεθεί από κατάστημα ημεδαπών την 01-09-2012 στην περιοχή Λάρδος. Όλα τα κλεμμένα αντικείμενα κατασχέθηκαν και αφού αναγνωρίστηκαν αποδόθηκαν στους δικαιούχους. 

Ο 39χρονος Αλβανός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου για τα περαιτέρω, ενώ ο 59χρονος ημεδαπός δεν συνελήφθη, λόγω παρέλευσης των χρονικών ορίων του αυτοφώρου. 

rodiaki.

Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου