Με χτυπήματα βάζου στο κεφάλι σκότωσε η κόρη τη μάνα

ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΚΟΡΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΤΥΛΙΓΟΝΤΑΣ ΣΦΙΧΤΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΗΣ ΚΑΛΩΔΙΟ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ...

Ξεκαθαρίζει το «τοπίο» για το πώς έγινε η οικογενειακή τραγωδία σήμερα το πρωί στο Όθος Καρπάθου. Ύστερα από τις συγκεχυμένες πληροφορίες που δίνονταν από διάφορες πηγές, η 44χρονη Ειρήνη Πρωτόπαπα που αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ύστερα από ένα έντονο καυγά, έχασε τον έλεγχο του εαυτού της και σκότωσε την 75χρονη μητέρα της Αννίκα Πρωτόπαπα με ισχυρά χτυπήματα στο κεφάλι, χρησιμοποιώντας ένα γυάλινο βάζο.

Τα χτυπήματα ήταν συντριπτικά και σε καίρια σημεία του κεφαλιού της άτυχης μητέρας και έτσι ο θάνατος ήταν σχεδόν ακαριαίος.

Στη συνέχεια η 44χρονη μητροκτόνος πέρασε σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού, άρπαξε το καλώδιο της τηλεόρασης και το τύλιξε σφικτά γύρω από το λαιμό της με αποτέλεσμα να πεθάνει από ασφυξία.


Στο μεταξύ υπάρχει πρόβλημα όσον αφορά το πώς θα γίνει η νεκροψία και η νεκροτομή, καθώς θα πρέπει οι δύο νεκρές γυναίκες να μεταφερθούν στη Ρόδο με πλοίο και οι σοροί τους να παραδοθούν στον ιατροδικαστή.

Όμως αυτό συνεπάγεται καθυστέρηση αφού το πλοίο αναχωρεί αμέσως από τη Ρόδο για να συνεχίσει το δρομολόγιο του, οπότε είναι αδύνατο να προλάβει ο ιατροδικαστής να συντάξει το πόρισμά του και να μεταφερθούν στη συνέχεια οι δύο νεκρές, μάνα και κόρη, προκειμένου να γίνουν οι κηδείες τους.

Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου