30χρόνος Ροδίτης νοίκιασε γιοτ και εξαφανίσθηκε στην Τουρκία

Συνελήφθησαν δύο συνεργοί του. Γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό του και την ανεύρεση του σκάφους. Δικαιολογίες τύπου μαφίας από τον ίδιο...
Νοίκιασαν γιοτ για να κάνουν μίνι κρουαζιέρες στα κοντινά προς τη Ρόδο νησιά, αλλά δεν το επέστρεψαν στον ναυλωτή – ιδιοκτήτη του. Το γιοτ, μαζί με έναν από τους τρεις που το νοίκιασαν, εξαφανίσθηκαν και το Λιμεναρχείο διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό τους, ενώ δεν αποκλείεται να έχει καταφύγει στην Τουρκία με σκοπό την πώλησή του.
Ο υπεύθυνος της εταιρίας που ναυλώνει τουριστικά σκάφη αναψυχής, κατέθεσε μήνυση και αμέσως συνελήφθησαν από άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου ο Α.Ρ. 26 ετών και η Π.Π. 25 ετών, κάτοικοι Ρόδου, που νοίκιασαν το γιοτ με τον 30χρονο εξαφανισμένο – μαζί με το σκάφος όπως προαναφέρθηκε.
Το γιοτ νοικιάσθηκε από τους δύο συλληφθέντες και τον καταζητούμενο 30χρονο, στις 13 Μαΐου και σύμφωνα με το συμφωνητικό που υπέγραψαν, θα το παρέδιδαν στις 20 Μαΐου. Στη συνέχεια δόθηκε παράταση του ναυλοσύμφωνου μέχρι την Δευτέρα 27 Μαΐου.
Πέρασαν όμως ήδη τέσσερις μέρες (σήμερα πέντε) και ο 30χρονος με το γιοτ δεν εμφανίσθηκαν.
Στην κατάθεσή τους οι δύο συλληφθέντες αποκάλυψαν ότι τον επισκέφθηκαν με το σκάφος στη Σύμη και στη συνέχεια ο 30χρονος τους είπε ότι θα πήγαινε στην Τουρκία γιατί είχε κάποιες δουλείες πολύ σοβαρές. Ακόμα και για απαγωγή της συντρόφου του έκανε λόγο!
Από τότε, χάθηκαν τα ίχνη του και μαζί φυσικά το σκάφος! Στα πλαίσια της αναζήτησής του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, ενώ οι δύο συνεργάτες του 30χρονου αφέθηκαν ελεύθεροι με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισής τους στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας τους δύο φορές το μήνα.
rodosalarm.
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου