ΑΝΑΚΑΜΠΤΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ Η ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ Με αύξηση θα κλείσει ο Μάιος

Ανακάμπτει η τουριστική κίνηση του Μαΐου. Όπως εκτιμάται από τις 20 του μηνός θα ξεκινήσουν οι μαζικές αφίξεις των ξένων τουριστών στο νησί από τις περισσότερες χώρες της Ευρώπης...

Παρά το γεγονός ότι και ο Μάιος είχε κακή τουριστική εκκίνηση αφού οι μέχρι σήμερα οι αφίξεις τουριστών στο νησί δεν κυμαίνονται σε ικανοποιητικά επίπεδα, αναμένεται τις επόμενες ημέρες να υπάρξει σημαντική άνοδος.
Με βάση τις κρατήσεις τουριστών για τον μήνα που διανύουμε εκτιμάται, ότι τελικά ο Μαίος θα κλείσει με αύξηση της τάξεως του 5% σε σχέση με τον αντίστοιχο περυσινό μήνα όσον αφορά τις αφήξεις.
Σύμφωνα με όλες τις προβλέψεις τον φετινό Μάιο αναμένεται να έρθουν στη Ρόδο περισσότεροι από 200.000 τουρίστες. Ο περασμένος μήνας μπορεί να άφησε «πικρή γεύση» σε όλους ασχολούνται με τουριστικά επαγγέλματα ,όμως η τουριστική κίνηση αυξάνεται σταδιακά και όλες οι ξενοδοχειακές μονάδες του νησιού ετοιμάζονται να ανοίξουν μέχρι τις 15-20 του μηνός, οπότε και θα «φουλάρουν» και οι αφίξεις τουριστών στη Ρόδο.
Να σημειωθεί ότι και το Σαββατοκύριακο, που διανύουμε θα δημιουργηθεί το αδιαχώρητο στο αεροδρόμιο «Διαγόρας» καθώς αναμένεται να πραγματοποιηθούν περίπου 120 πτήσεις τσάρτερ από χώρες του εξωτερικού οι περισσότερες εκ των οποίων θα γίνουν αύριο. Όπως εκτιμάται το διήμερο θα έρθουν στο νησί περίπου 20.000 τουρίστες.
Ηρωσική αγορά μπήκε δυναμικά στον τουρισμό της Ρόδου, αφού οι μέχρι σήμερα αφίξεις τους σημείωσαν αύξηση της τάξεως του 30% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Παρά την ανοδική πορεία των Ρώσων μέχρι τις 25 του μηνός η κίνηση εκτιμάται ότι θα κάνει «κοιλιά» στις αφίξεις και θα ξεκινήσουν δυναμικά και μαζικά να έρχονται στις Ρόδο προς το τέλος του Μαΐου.
proodos.
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου