Μαχαιρώματα μεταξύ Πακιστανών

Επεισόδιο μεταξύ Πακιστανών σημειώθηκε στο Μανδρικό της Ρόδου όταν τρεις αλλοδαποί επιχείρησαν να αφαιρέσουν χρήματα από 29χρονο ομοεθνή τους, ο οποίος...
αντιστάθηκε με αποτέλεσμα ένας εκ των δραστών να τον τραυματίσει με μαχαίρι στην κοιλιά! 

Ο τραυματίας είναι καλά στην υγεία του, ενώ προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού που έχει επιληφθεί της υπόθεσης, συνέλαβε 26χρονο Πακιστανό και αναζητεί τους άλλους δύο δράστες! 

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι τρεις Πακιστανοί πήγαν την Πέμπτη 16 Μαΐου στις 10.30 το βράδυ στο σπίτι του 29χρονου ομοεθνή τους στο Μαντρικό. Όταν μπήκαν μέσα οι δύο δράστες (που αναζητούνται) είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους με κουκούλες, όχι όμως και ο 26χρονος ο οποίος μάλιστα ήταν και γνωστός με το θύμα. 

Ένας εκ των δραστών ακινητοποίησε τον 29χρονο αλλοδαπό και τον απείλησε με σπασμένο μπουκάλι ζητώντας να τους δώσει τα χρήματα που κατείχε. Ο 29χρονος στην προσπάθεια του να διαφύγει, ακινητοποιήθηκε εκ νέου από τον 26χρονο, ο οποίος χρησιμοποιώντας μαχαίρι τον τραυμάτισε ελαφρά στην κοιλιακή χώρα και εν συνεχεία τράπηκε σε φυγή μαζί με τους άλλους δύο δράστες. 

Ο 29χρονος αν και τραυματισμένος επικοινώνησε τηλεφωνικά με το αφεντικό του, το οποίο και τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Έμπωνας όπου του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ η υγεία του δεν διατρέχει κίνδυνο. 

Προχθές το απόγευμα το περιστατικό καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού και μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 26χρονος Πακιστανός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία, οπλοχρησία, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράνομη διαμονή στη χώρα με την οποία θα παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη. 

Επιπλέον για την ίδια υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος και των άλλων δυο υπηκόων Πακιστάν, συνεργών του 26χρονου, τα στοιχεία των οποίων ερευνώνται και αναζητούνται. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 29χρονος ισχυρίζεται πως όλα έγιναν για 25 ευρώ, χρήματα τα οποία όφειλε στον 26χρονο συμπατριώτη του από μεροκάματο που του είχε ζητήσει να κάνει πριν καιρό. Μάλιστα ο ίδιος φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς πως πριν μερικές ημέρες είχε επικοινωνήσει μαζί του ζητώντας του τα χρήματα αυτά. 

Από τη πλευρά του ο 26χρονος αρνείται ότι έχει οποιαδήποτε σχέση με το περιστατικό και δήλωσε ότι όχι μόνο δεν μετείχε σε αυτό αλλά δεν πήγε στο σπίτι του παθόντα το βράδυ εκείνο. 

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως από την αστυνομία, δεν εντοπίστηκαν ούτε το σπασμένο μπουκάλι με το οποίο φέρεται να απειλήθηκε ο Πακιστανός, ούτε και οι κουκούλες με τις οποίες φέρονται να είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους οι άλλοι δύο δράστες. 
Σε κάθε περίπτωση η αστυνομική έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ ο 26χρονος αναλυτικά εξηγήσεις για το περιστατικό θα δώσει πλέον ενώπιον της δικαιοσύνης. 
http://www.rodiaki.gr/article.php?id=253563&catid=9&maincatid=1
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου