Θύματα δολοφονίας μάνα και κόρη στο Όθος Καρπάθου. Ανατρέπει τα πάντα ο ιατροδικαστής

Στο νησί μετέβη κλιμάκιο της ασφάλειας Ρόδου αναζητώντας στοιχεία, αλλά και τα κίνητρα του ή των άγνωστων στυγερών δολοφόνων. Δεν υπάρχουν ύποπτοι, όλα ξεκινούν από το μηδέν

Το κυρίαρχο σενάριο που επικρατούσε μέχρι τώρα για την οικογενειακή τραγωδία που συγκλόνισε τη μικρή κοινωνία στο χωριό Όθος της Καρπάθου, ανατρέπεται άρδην μετά την ολοκλήρωση της έρευνας που έγινε από τον ιατροδικαστή.
Όπως έγινε γνωστό το βασικό συμπέρασμα στο οποίο κατέληξε ο ιατροδικαστής, στηρίζει την εκδοχή ότι οι δύο γυναίκες δολοφονήθηκαν από τρίτο πρόσωπο μέσα στο σπίτι τους, οπότε καταρρίπτεται η αρχική εκτίμηση που όλοι πίστευαν, ότι δηλαδή η 44χρονη Ειρήνη Γ. Πρωτόπαπα σκότωσε τη μητέρα της Άννα Γ. Πρωτόπαπα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε τυλίγοντας το καλώδιο της τηλεόρασης γύρω από το λαιμό της.
Μετά από αυτό άνδρες της Υποδιεύθυνσης ασφαλείας Ρόδου με επικεφαλής αξιωματικό μετέβησαν στην Κάρπαθο και άρχισαν νέες έρευνες στο σπίτι όπου βρέθηκαν νεκρές οι δύο γυναίκες, αλλά και πέραν αυτού.
Ο ιατροδικαστής έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι δύο γυναίκες πέθαναν σε διαφορετικό χρόνο, γιαυτό και παρήγγειλε να γίνουν νέες εξετάσεις με την ελπίδα ότι δεν θα μείνει κανένα ερωτηματικό αναπάντητο.
Με τα νέα δεδομένα, η οικογενειακή τραγωδία στο Όθος της Καρπάθου που αποκαλύφθηκε στις 9.30 το πρωί της Πέμπτης 30 Μαΐου, υποχρεώνει την αστυνομία να ξεκινήσει έρευνες από μηδενική βάση και μάλιστα χωρίς να υπάρχουν στοιχεία και πιθανοί ύποπτοι.
Εκείνο που απασχολεί κυρίως τις αστυνομικές αρχές είναι η αναζήτηση των κινήτρων που ώθησαν τον ή τους άγνωστους δράστες στην δολοφονία των δύο γυναικών.
Το κλιμάκιο της αστυνομίας που βρίσκεται στην Κάρπαθο και ξεκίνησε τις έρευνες, αντιμετωπίζει πολλές δυσκολίες, καθώς το σπίτι δεν σφραγίστηκε μετά τις έρευνες που πραγματοποίησαν οι τοπικές αστυνομικές αρχές, αλλά αντίθετα έγινε και γενική καθαριότητα ενόψει της κηδείας των δύο τραγικών γυναικών που θα γίνονταν μετά την μεταφορά των σορών τους από τη Ρόδο.
Ένα βασικό στοιχείο που προέκυψε από τις έρευνες του ιατροδικαστή, είναι ότι οι δύο γυναίκες δεν συνεπλάκησαν, ενώ αντίθετα βρέθηκαν δύο τραύματα από μαχαίρι στην κόρη, ενώ για την μητέρα εκτιμάται ότι κτυπήθηκε από σκληρό αντικείμενο, πιθανότατα βάζο, που όμως δεν βρέθηκε.
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια:

  1. Αν θυμάμαι καλά την πρώτη μέρα κάποια εφημερίδα έγραφε ότι η τοπική Αστυνομία επέμενε ότι ήταν δολοφονία αλλά τα μεγάλα κεφάλια ως συνήθως να κλείσουν γρήγορα την υπόθεση , λέγαν αυτοκτονία.Μάθετε επιτέλους κύριοι.ότι πρέπει νάχετε και λίγο φιλότιμο.Από τη πρώτη στιγμή που διάβασα το σχετικό άρθρο κατάλαβα ότι κάτι παίζει έτσι δεν είναι παιδιά; Ξέρετε εσείς !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή