«Πολύ ακραίες μορφές διασκέδασης στη Ρόδο»

Πρωτοσέλιδο στη σουηδική εφημερίδα Expressen έγινε η οδός Ορφανίδου στο Νιοχώρι, λόγω του τρόπου με τον οποίο λειτουργούν...
τα νυχτερινά καταστήματα της περιοχής και κυρίως του τρόπου με τον οποίο διασκεδάζουν οι θαμώνες τους.

Συγκεκριμένα στο φύλλο του περασμένου Σαββάτου φιλοξενείται αφιέρωμα για το δρόμο με τα πολλά μπαρ ο οποίος χαρακτηρίζεται πλέον συνώνυμος της… ακολασίας και της ακραίας μορφής διασκέδασης.

Ο δρόμος που πήρε το όνομά του από τον Καρπάθιο ήρωα του Β’ ΠΠ σμηναγό Παναγιώτη Ορφανίδη, έχει συνδέσει σήμερα το όνομά του με όργια και έντονη παραβατικότητα σε σημείο να δημιουργούνται καθημερινά επεισόδια λόγω μέθης που φτάνουν ακόμα και σε μαχαιρώματα!

Κι όσο ήσυχος είναι το χειμώνα τόσο διαφορετικός είναι το καλοκαίρι συγκεντρώνοντας τα φώτα της δημοσιότητας ακόμα και μέσων ενημέρωσης όπως η εφημερίδα Expressen μία από τις μεγαλύτερες σε κυκλοφορία στη Σουηδία.

Το άρθρο γράφτηκε από το δημοσιογράφο της εφημερίδας Pascal Engman ο οποίος ήρθε στη Ρόδο μαζί με το φωτογράφο Alexander Donka την περασμένη εβδομάδα και επισκέφθηκαν την οδό Ορφανίδου ζώντας από κοντά τον τρόπο διασκέδασης.

Μάλιστα οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν σε συγκεκριμένο μπαρ και δείχνουν σκηνές από τα όργια που γίνονταν απηχούν και τον τίτλο που δόθηκε στο αφιέρωμα «Ήλιος, Θάλασσα και Σεξ».

Στο εξώφυλλο της εφημερίδας ο αναγνώστης διαβάζει επίσης με πηχυαίους τίτλους ότι «αναζητούνται νεαρές Σουηδέζες για να συμμετάσχουν σε διαγωνισμό σεξ». Όπως αναφέρεται μάλιστα οι μπάρμαν στοιχηματίζουν μεταξύ τους με το ποσό των 5 ευρώ για το αν καταφέρουν να βρουν και να πείσουν τις κοπέλες αυτές να συμμετάσχουν σε αυτή τη διαδικασία με την προϋπόθεση να είναι άνω των 18 ετών.

Βέβαια η εφημερίδα αποτυπώνει κάτι που είναι γνωστό σε όλους στη Ρόδο όμως η κατάσταση φαίνεται ότι έχει ξεφύγει. Όποιος και αν ήταν ο σκοπός του συγκεκριμένου δημοσιεύματος , έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις και σίγουρα δημιουργεί προβληματισμό για τον αντίκτυπο στην κοινωνία της Σουηδίας.

Το πλήγμα για το νησί δεν μπορεί να υπολογιστεί και έρχεται σε μία στιγμή που η Ρόδος προσπαθεί να ορθοποδήσει μετά και τις μεγάλες προσπάθειες που καταβάλλουν ΠΡΟΤΟΥΡ, ΕΞΡ αλλά και μεμονωμένοι επιχειρηματίες προς την ίδια κατεύθυνση.




«Πολύ ακραίες μορφές διασκέδασης στη Ρόδο»
http://www.rodiaki.gr/article.php?id=256980&catid=5&maincatid=1

Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 σχόλια:

  1. Γιατί ψέματα είναι και γεμάτο ΑΛΒΑΝΟΎΣ που δελεβουν είναι αυτά τα ΜΠΑΡΆΚΙΑ ΑΝ ΛΈΓΟΝΤΑΙ ΈΤΣΙ ΦΥΣΙΚΆ , να τους Xέρετε η ρόδος ΤΑ ΚΑΜΆΡΙΑ ΤΗΣ ΌΠΩΣ ΣΤΡΏΣΑΜΕ ΘΑ KΕΙΜΑΣΤΕ ΖΩΑ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά τα λες φίλε μου αλλά πήγαινε και κανένα σχολείο γιατί η ορθογραφία σου είναι για γέλια!Ρεζίλι κάνεις το νησί μας αγράμματε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΑΙ Κ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ..ΠΑΝΤΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΛΒΑΝΟΙ (ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ Κ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ). ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΟΡΦΑΝΙΔΟΥ,ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕ.. ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ,ΑΛΒΑΝΟΙ,ΓΥΦΤΟΙ,ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣΙΑΝΟΙ...ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ. ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ Κ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτό να το πής στον μαλακά που μιλάει για ορθογραφίες και παπαριές το αρχίδι 5.15

      Διαγραφή