ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ : ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: "ΧΡΥΣΗ" ΦΕΤΑ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΑΞΙΑΣ...2.50 ΕΥΡΩ!!!! ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ SUNWING

Το φυσάει και δεν κρυώνει ένας αναγνώστης μας όταν πήγε με την παρέα του στην παραλία του sunwing για μπάνιο και έκανε το "τραγικό" λάθος να προμηθευτεί απο τον φρουτά της περιοχής μια...
φέτα καρπούζι αλλά όπως θα διαβάσετε και παρακάτω θα καταλάβετε ότι μάλλον ήταν "χρυσή".
Πιο συγκεκριμένα στις 21-08-2013 και ώρα 12:30 περίπου εγω με την παρέα μου είπαμε να πάμε για μια βουτιά στην παραλία του sunwing, αφου λοιπόν καθίσαμε  στην δεύτερη καντίνα κάτω ακριβώς απο το ξενοδοχείο νοικιάσαμε και 6 κρεβάτια πληρώνοντας το εισητήριο που μας έδωσε η ευγενέστατη κυρία.
Η ώρα ήταν ήδη 13:10 έκαιγε και ο ήλιος και είπαμε να φάμε κάτι για να δροσιστούμε, φωνάξαμε τον φρουτά που εκείνη την ώρα ήταν ανάμεσα στις ομπρέλες και πουλούσε την πραμμάτια του και του είπαμε να μας δώσει 2 φέτες καρπούζι ένα κεσεδάκι σταφύλλι και 2 ζαχαρωτά κουλούρια...όταν τον ρωτήσαμε τι χρωστάμε αυτός μας είπε γελώντας 12.50 ευρω παιδιά...εμείς θεωρήσαμε ότι μας κάνει πλάκα και τον ξαναρώτησα πόσο κοστίζουν φίλε και σε πιο σοβαρό ύφος αυτή την φορά μας λέει 12.50 ευρώ παιδιά!! Εγώ έκανα το μεγάλο σφάλμα και δάγκωσα την φέτα  καρπούζι και την πάτησα οι άλλοι τα έδωσαν αμέσως πίσω! Παρακολουθώντας όμως τον εν λόγω κύριο όσο βρισκόμαστον στην παραλία να μην κόβει αποδείξεις αν και είχε ταμειακή  στο άσπρο το φορτηγάκι που το είχε παρκάρει πιο πάνω και με ένα πιο ηλικιωμένο κύριο να παρακολουθεί μην τυχόν και πέσει κανένα κλιμάκιο του ΣΔΟΕ.
Όταν πουλάς 2.50ευρώ το κουλούρι 2.50 ευρώ το τσαμπί σταφύλλι 2 ευρώ το νες καφέ και 2.50ευρω την φέτα καρπούζι τότε να μην παραπονιόμαστε ότι δεν έχουμε κόσμο αφού εμείς οι ίδιοι τον διώχνουμε..Η αισχροκέρδια σε όλη της το μεγαλείο και το κράτος να μην κάνει τίποτα ώστε να απομονώσει όλους αυτούς τους επιτήδιους που λειτουργούν κατά του Έλληνα φορολογούμενου κλέβοντας τον ιδρώτα εις βάρος των τιμίων!!
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment