Αντί για σπίτι τους πούλησε...αέρα!

Σπίτι στα μπετά θέλησε να αγοράσει ζευγάρι με καταγωγή από την Αλβανία, το οποίο πλήρωσε το ποσό των 80.000 ευρώ σε 35χρονη κάτοικο Ρόδου, η οποία τελικά τους πούλησε … αέρα! 
Η υπόθεση που πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης μετά από μήνυση που υπέβαλαν η 35χρονη με τον 50χρονο σύζυγό της, πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης και χθες η 35χρονη κατηγορούμενη για απάτη, καταδικάστηκε σε φυλάκιση 2 ετών με αναστολή από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου! 

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε χθες ενώπιον του δικαστηρίου το ζευγάρι, επειδή διαμένει πολλά χρόνια στην χώρα μας και έχει και την ελληνική υπηκοότητα, αποφάσισε να αγοράσει ένα δικό του σπίτι. 

Όμως τα χρήματα ήταν πολλά, και επειδή δεν τα διέθεταν, πήραν την απόφαση να προβούν στην αγορά ημιτελούς διαμερίσματος (στις κολώνες) ώστε ο 50χρονος που είναι οικοδόμος σταδιακά να το τελειώσει. 

Τότε βρήκαν την 35χρονη η οποία τους έδειξε πράγματι ένα διαμέρισμα ημιτελές το οποίο τους άρεσε και αποφάσισαν την αγορά του. 

Μάλιστα της έδωσαν και το χρηματικό ποσό των 80.000 ευρώ σε επιταγή την οποία η 35χρονη εξαργύρωσε και πήρε τα χρήματα. Όταν υπεγράφησαν τα συμβόλαια όμως και ο 50χρονος με τη γυναίκα του θέλησαν να ξεκινήσουν τις εργασίες στο νέο τους διαμέρισμα (αγόρασαν και υλικά αξίας 7000 ευρώ) διαπίστωσαν πως δεν υπήρχε σπίτι και πως είχαν αγοράσει … αέρα! 

Μετά το πρώτο σοκ, το ζευγάρι προχώρησε στην άσκηση ένδικων μέσων και η υπόθεση εκδικάστηκε χθες από το αρμόδιο δικαστήριο, το οποίο και έκρινε ένοχη την 35χρονη επιβάλλοντας της ποινή φυλάκισης 2 ετών με αναστολή. 
Το ζευγάρι των αλλοδαπών εκπροσώπησε ο δικηγόρος κ. Μανώλης Βλάχος

http://www.rodiaki.gr/article.php?id=262156&catid=5&maincatid=1
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment