Απ’ όλα τα...ζώα διαθέτει η εθνική μας οδός

Αγελάδες έκαναν την… εμφάνισή τους στην επαρχιακή οδό Ρόδου – Λίνδου, το βράδυ της περασμένης Κυριακής, δημιουργώντας έτσι συνθήκες για την πρόκληση τροχαίου ατυχήματος... 
Σύμφωνα με όσα δήλωσαν μιλώντας στη «Ροδιακή» διερχόμενοι από το σημείο οδηγοί, λίγο μετά τις 8 το βράδυ, δύο αδέσποτες αγελάδες, άρχισαν να πηγαινοέρχονται επί της οδού, κοντά στις εγκαταστάσεις αντιπροσωπείας αυτοκινήτων του κ. Ξενάκη, γεγονός που έβαζε άμεσα σε κίνδυνο τους διερχόμενους οδηγούς. 

Μάλιστα, για να μην υπάρξει και τροχαίο ατύχημα, ειδοποιήθηκε η Τροχαία της Ρόδου, άνδρες της οποίας έφθασαν επιτόπου ελέγχοντας την κατάσταση. 
Μέχρι τώρα το πρόβλημα στους δρόμους του νησιού μας, αντιστοιχούσε μόνο στα κοπάδια των αδέσποτων κατσικιών που βόσκουν ανεξέλεγκτα ακόμα και στις παρυφές της πόλεως Ρόδου. 

Παρά τις προσπάθειες των αρμοδίων του Δήμου Ρόδου και της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ που το τελευταίο διάστημα εντείνονται, το πρόβλημα εξακολουθεί πάντως να παραμένει, δημιουργώντας έτσι τεράστιους κινδύνους για τις χιλιάδες των διερχόμενων οδηγών.
http://www.rodiaki.gr/article.php?id=264760&catid=5&maincatid=1
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment