ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: ΤΑ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΒΕΒΑΙΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ

Αναγνώστης:
Αγαπητοί αναγνώστες θα ήθελα και εγώ από την πλευρά μου να κάνω μία καταγγελία μιας και το διαδίκτυο είναι το τελευταίο "ακόμα" ελεύθερο μέσο που μπορείς....
 
να γράψεις και να διαβάσεις άφοβα"ακόμα" για τα πραγματικά προβλήματα των Ελλήνων χωρίς να υπάρχει φίμωση από τους Πρετεντέρηδες, Τρέμηδες, Καψήδες και λοιπούς νταβατζήδες των ΜΜΕ.
Ο Βερόπουλος εδώ και καιρό δεν δίνει πια κανονικούς μισθούς, έκανε μειώσεις με την πρόφαση ότι πρέπει να σωθεί η εταιρεία και να σωθούν οι μισθοί των εργαζομένων.
Τίποτα από αυτό δεν έγινε,ο όμιλος δίνει απλά "χαρτζιλίκια" ακόμα και μετά τις μειώσεις,δίνει ανά 10 μέρες περίπου περίπου 100 ευρώ!!! και τα υπόλοιπα στα χρωστάει. Τους τελευταίους τρεις μήνες πια η κατάσταση είναι απελπιστική.
Όσο αφορά τις επιδόσεις γενικά του Βερόπουλου όχι μόνο δεν σώθηκε αλλά τα οικονομικά του στοιχεία σύμφωνα με τον ισολογισμό που δημοσίευσαν οι ίδιοι ο Βερόπουλος είχε ζημιές 7 εκατομμυρίων το 2012 και άλλα 5 το 2011 δηλαδή η συνταγή του κόβουμε μισθούς από όλους και από όλα δεν απέδωσε μιας και τελικά δεν ήταν το πρόβλημα οι μισθοί αλλά η καταστροφή της Ελληνικής οικονομίας από τα μνημόνια.
Το μεγάλο ερώτημα είναι τι θα γίνει από εδώ και πέρα τώρα που μπαίνει ο χειμώνας και η αγοραστική κίνηση θα "κάτσει" για τα καλά, θα συνεχιστεί η ίδια κατάσταση η θα χειροτερέψει;Μήπως η εταιρεία "αναγκάσει" πολλούς να φύγουν για να προσλάβει άλλους με 200 ευρώ μισθούς; Μήπως μαζεύει ο ίδιος μια καλή μπάζα για τον εαυτό του και μια μέρα πει "πτώχευσα" όπως πολλές άλλες εταιρείες π.χ Κωστόπουλος που τώρα το "παίζει" παρουσιαστής στο πιο άθλιο κανάλι το MEGA CHANNEL;
Αλήθεια πως είναι δυνατόν από την μία να μην πληρώνει, να παρουσιάζει αρνητικούς ισολογισμούς και από την άλλη να κάνει καινούργια καταστήματα (ΙΑΛΥΣΟ);

Καιρός να ανοίγουν τα στόματα φίλοι μου γιατί με την σιωπή και τον ραγιαδισμό (ας είναι καλά η Τουρκοκρατία) δεν λύνεται κανένα πρόβλημα.

Parapona-Rodou
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment