Ποτάμια οι δρόμοι με την πρώτη βροχή ! Προβλήματα στην κυκλοφορία

Δυνατή βροχή ρίχνει εδώ και αρκετή ώρα στη Ρόδο με αποτέλεσμα όπως είθισται να υπάρχουν προβλήματα στους δρόμους και να απαιτείται η μέγιστη προσοχή από τους οδηγούς...

Από νωρίς το πρωί υπάρχει δυσκολία στην κυκλοφορία στη Ρόδου – Λίνδου,  ενώ στο δρόμο τσαίρι -αεροδρομίου, μπάζα  στο δρόμο παρεμποδίζουν την ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων. Επίσης  υπερχείλιση παρατηρείται στο ρέμμα στη συνοικία των μαραγκών. Επιπλέον σε ποτάκια έχουν μετατραπεί και αρκετοί συνοικιακοί δρόμοι όπως στο Μήδεια, στους Δασκάλους, στην Γεωργίου Σεφέρη , την Παπαδιαμάντη και άλλους πολλούς, ενώ παρατηρούνται αρκετές αυξομοιώσεις της  τάσης του ρεύματος ανά περιοχές.
Σε επιφυλακή βρίσκονται τα συνεργεία του Δήμου Ρόδου και της Περιφέρειας για να παρέμβουν όποτε χρειαστεί σε προβλήματα στους δρόμους του νησιού μας.
Παρότι δεν υπάρχουν ακραία φαινόμενα , η δυνατή αυτή βροχή  ποσού περίπου 55mm, επηρέασε για ακόμα μια φορά το νησί μας δημιουργώντας αρκετά προβλήματα κυρίως στην κυκλοφορία των οχημάτων γι αυτό απαιτείται μεγάλη προσοχή από τους οδηγούς και καλό είναι να αποφεύγονται οι περιοχές που παρατηρούνται περισσότερα προβλήματα.
Με αυξημένη συννεφιά από νωρίς το πρωί και βροχή καθ” όλη τη διάρκεια της ημέρας, η δυνατή καταιγίδα ξεκίνησε στη 13.00 το μεσημέρι, με υψηλή ραγδαιότητα που ξεπέρασε τα 120mm/ ώρα και δεν αναμένεται περαιτέρω επιδείνωση του καιρού.
Μετεωρολικά στοιχεία- πληροφορίες : Σταύρος Κεσσεδάκης
rodosreport.gr

Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment