Ένας βούρκος στη Ρόδου – Καλλιθέας

Και το σκουπιδαριό πάει… σύννεφο Ρεζίλι καθημερινά σε χιλιάδες διερχόμενους τουρίστες γίνεται το νησί μας, από τον βούρκο που έχει...δημιουργηθεί απέναντι από της ΕΡΑ Ρόδου, στην επαρχιακή οδό Ρόδου-Καλλιθέας...Από το σημείο αυτό, χωρίς πεζοδρόμια και χωρίς δυνατότητα να το προσπεράσει κάποιος πεζός, διέρχονται καθημερινά και δεκάδες τουρίστες που επιλέγουν να κινηθούν με τα πόδια από τα ξενοδοχεία τους προς τα μεγάλα σούπερ μάρκετ  που βρίσκονται στην περιοχή και αντίστροφα.


Όπως δήλωσαν χθες μιλώντας στη «Ροδιακή» κάτοικοι κι επιχειρηματίες της περιοχής, η κατάσταση είναι απερίγραπτη και τριτοκοσμική.

Η διαρροή νερού που καταλήγει μέσα στο δίκτυο ομβρίων που υπάρχει έχει δημιουργήσει μια άθλια αλλά και επικίνδυνη κατάσταση.
Μόνο τις τελευταίες μέρες, είχαμε δύο περιστατικά πεζών τουριστών που γλίστρησαν κι έπεσαν μέσα στις λάσπες, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστούν.

Εκτός των άλλων, η περιοχή στο συγκεκριμένο σημείο έχει συγκεντρώσει πολλά σκουπίδια με αποτέλεσμα εκτός από την τριτοκοσμική εικόνα που παρουσιάζει να δημιουργεί και κινδύνους για το ενδεχόμενο να ξεσπάσει πυρκαγιά.

Πηγή : Ένας βούρκος στη Ρόδου – Καλλιθέας | Rodiaki.gr http://www.rodiaki.gr/article/280910/enas-boyrkos-sth-rodoy-kallitheas#ixzz35HuDzHl6 
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου