Τρεις μέρες χωρίς φανάρια ο κόμβος του Ροδινιού... Οι αρμόδιοι δεν είδαν, δεν άκουσαν τίποτα;

Κορώνα - γράμματα παίζουν τη ζωή τους τις τελευταίες δύο μέρες, χιλιάδες οδηγοί και επιβάτες αντίστοιχων οχημάτων καθώς ο πιο νευραλγικός ίσως κόμβος που υπάρχει στο νησί της Ρόδου, παραμένει χωρίς φωτεινούς σηματοδότες...
Εκτός λειτουργίας παραμένει επίσης και η ευαισθησία των αρμοδίων υπηρεσιών, αφού κανείς δεν μπήκε στον κόπο ούτε καν να ενημερώσει τους πολίτες για το σοβαρό αυτό γεγονός.
Από τον συγκεκριμένο κόμβο διέρχεται το 70% τουλάχιστον των οχημάτων που κυκλοφορούν προς και από την πόλη της Ρόδου.

Η βλάβη,  δεν είναι η πρώτη φορά που καταγράφεται εξαιτίας πιθανόν των καιρικών συνθηκών. Αντίστοιχα συνηθισμένη είναι πλέον και η βραδύτητα που καταγράφεται σε ότι αφορά την αποκατάστασή της.

Τον πολίτη επίσης, δεν τον ενδιαφέρει ούτε ποιες γραφειοκρατικές αγκυλώσεις υπάρχουν, ούτε οι όποιες τεχνικές δυσκολίες. Τον ενδιαφέρει γιατί δεν επισκευάστηκαν άμεσα.

Το γεγονός, αγγίζει πλέον τα όρια της εγκληματικής αδιαφορίας, αφού η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται στην τύχη και έπειτα από συνεννόηση μεταξύ των οδηγών, με ότι επικίνδυνο και αρνητικό αυτό μπορεί να επιφέρει.

Στο σημείο το τελευταίο διήμερο δεν υπήρξε ούτε τις ώρες αιχμής κάποιος αστυνομικός για να ρυθμίζει την κυκλοφορία των οχημάτων.

Σε οποιοδήποτε άλλο πολιτισμένο μέρος του κόσμου, θα είχαν ήδη κληθεί να δώσουν εξηγήσεις στην όποια αρμόδια αρχή, οι πραγματικά υπεύθυνοι, πριν να γίνει το κακό.
Εδώ έχουμε συνηθίσει πλέον οι πάντες να ανακαλύπτουν τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις τους κατόπιν εορτής ή τραγωδίας καλύτερα

Η περίπτωση με τα χαλασμένα φανάρια, αποτελεί σχεδόν καθημερινό φαινόμενο στο νησί μας την ίδια ώρα που τα τελευταία χρόνια τουλάχιστον έχουν ξοδευτεί ποσά της τάξης άνω του 1.000.000 ευρώ, για εργολαβίες αντικατάστασης, τοποθέτησης και εκσυγχρονισμού των φωτεινών σηματοδοτών.


Πηγή : http://www.rodiaki.gr
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου