70χρονος Ροδίτης συνευρίσκονταν ερωτικά με 17χρονη Βουλγάρα

«Χρυσές δουλειές» έκαναν στο νησί της Ρόδου ένας 30χρονος Αλβανός, δύο Βουλγάρες 17 και 19 ετών αντίστοιχα, καθώς η  πολυήμερη έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Ρόδου, έδειξε ότι είχαν στήσει «κρυφό οίκο ανοχής» στο Φαληράκι, καταφέρνοντας έτσι να κερδίζουν καθημερινά απίστευτα ποσά...


Σύμφωνα με την δικογραφία η οποία βρίσκεται στα χέρια της Εισαγγελίας Ρόδου, στον επάνω όροφο πάνω από το μπαρ που λειτουργούσε στο Φαληράκι, είχε στηθεί ένας οίκος ανοχής, στον οποίο συνευρίσκονταν ερωτικά οι δύο σερβιτόρες με τους πελάτες.

Το ποσό ήταν προκαθορισμένο: ήταν 100 ευρώ τα οποία εισέπραττε απευθείας ο 30χρονος Αλβανός που ήταν ο υπεύθυνος για την λειτουργία του καταστήματος, από τα οποία τα 50 κατέληγαν στην εκδιδόμενη κοπέλα και τα υπόλοιπα 50 στον Αλβανό.

Το ενδιαφέρον που παρουσιάζει η υπόθεση η οποία τώρα έχει κλειδωθεί στο στόχαστο των διωκτικών και εισαγγελικών αρχών, είναι ότι εμπλέκεται σε αυτήν ανήλικη κοπέλα η οποία εκδίδονταν καθώς επίσης και το ότι ένας 70χρονος, ζητούσε η 17χρονη να συνευρίσκεται ερωτικά μαζί του στην οικία του!

Από τα στοιχεία φαίνεται ότι συνευρέθηκε μαζί της τουλάχιστον τρεις φορές .
Οι αστυνομικοί της ασφάλειας πάντως «κλείδωσαν» στη δικογραφία τους και την μητέρα της ανήλικης με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

Ήταν στοχευμένη επιχείρηση
Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η αστυνομία, πρόκειται για υπόθεση εξάρθρωσης μαστροπείας, έπειτα από  στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου.
Συνελήφθησαν πέντε (5) άτομα, μεταξύ των οποίων και ο υπεύθυνος νυχτερινού καταστήματος διασκέδασης στο οποίο εντοπίστηκε «κρυφός» οίκος ανοχής

Η αντίστροφη μέτρηση για τους εμπλεκόμενους ξεκίνησε  μετά από κατάλληλη αξιολόγηση στοιχείων και στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου.
Για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν χθες τα ξημερώματα, ένας 30χρονος υπήκοος Αλβανίας, μια 22χρονη υπήκοος Ουκρανίας και δύο γυναίκες υπήκοοι Βουλγαρίας ηλικίας 17 και 19 ετών, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της μαστροπείας, της παράνομης λειτουργίας και εργασίας χωρίς πιστοποιητικά υγείας σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Επίσης, συνελήφθη και η μητέρα της 17χρονης για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, ενώ αναζητούνται οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης.

Σημειώνεται ότι το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος λειτουργούσε στην περιοχή Φαληράκι Ρόδου, με υπεύθυνο τον 30χρονο Αλβανό.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας, διαπιστώθηκε ότι ο 30χρονος Αλβανός, ενεργώντας κατ’ εντολή ιδιοκτήτη της επιχείρησης, εξωθούσε στην πορνεία και διευκόλυνε τις δυο Βουλγάρες σερβιτόρες του καταστήματος να εκδίδονται έναντι προκαθορισμένης αμοιβής.

Κατά την επιτόπια έρευνα και έλεγχο που έγινε στο κατάστημα, εντοπίστηκε ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο που χρησιμοποιούνταν ως χώρος ερωτικών συνευρέσεων των εκδιδόμενων γυναικών-σερβιτόρων.

Επιπλέον, από τη διερεύνηση της υπόθεσης πρόεκυψε ότι κατά την τελευταία εβδομάδα ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, με τη διαμεσολάβηση τρίτου προσώπου, τα στοιχεία του οποίου ερευνώνται, κανόνισε ερωτικά ραντεβού της 17χρονης σε σπίτι ηλικιωμένου πελάτη.


Πηγή :http://www.rodiaki.gr
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου