Νέο τροχαίο ατύχημα με δύο τραυματίες πριν από λίγο στη Ρόδου - Λίνδου

Δεν έχουν τέλος τα τροχαία ατυχήματα που συμβαίνουν στους δρόμους της Ρόδου καθώς πριν από λίγο άλλα δύο άτομα διακομίστηκαν στο νοσοκομείο της Ρόδου, όταν το...
μοτοποδήλατο που οδηγούσαν βγήκε εκτός του δρόμου, στην περιοχή Τσαϊρι, επί της Ρόδου - Λίνδου, προσέκρουσε σε μπάρα γέφυρας και στην συνέχεια έπεσε από μικρό ύψος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί οδηγός και συνοδηγός.

Τραυματίες είναι δύο αλλοδαποί, που ζουν κι εργάζονται στη Ρόδο: ο οδηγός του δικύκλου μικρού κυβισμού ηλικίας 30 περίπου ετών και ο συνεπιβάτης 28 ετών.

Νέο τροχαίο ατύχημα με δύο τραυματίες πριν από λίγο στη Ρόδου - Λίνδου (βίντεο & φωτο)
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οδηγός διακομίστηκε στο νοσοκομείο από το ΕΚΑΒ έχοντας κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ενώ η κατάσταση του δεύτερου τραυματία κρίνεται σταθερή και εκτός κινδύνου.

Το όχημα είχε κατεύθυνση από το Φαληράκι προς τη Ρόδο. Λίγο μετά τα φανάρια στο Τσαίρι, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να σημειωθεί το τροχαίο.Τα αίτια εξετάζει η τροχαία Ρόδου.

Νέο τροχαίο ατύχημα με δύο τραυματίες πριν από λίγο στη Ρόδου - Λίνδου (βίντεο & φωτο)
ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ
Αργά το απόγευμα,  στο 1ο χιλιόμετρο της οδού Ρόδου - Καλλιθέας, (κοντά στο σημείο που γίνεται η Λαϊκή αγορά του Αγίου Δημητρίου)  όχημα που οδηγούσε άγνωστο άτομο, συγκρούστηκε με δίκυκλο που οδηγούσε 52χρονος συμπολίτης μας, τον οποίο έριξε στο έδαφος και τραυμάτισε. Ο δράστης πιθανολογείται ότι είναι αθίγγανος, σύμφωνα με τις πρώτες περιγραφές.

Ο οδηγός, εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος και εξαφανίστηκε. Διερχόμενοι οδηγοί συγκράτησαν στοιχεία του οχήματος και χαρακτηριστικά και ενημέρωσαν τους τροχονόμους που έφθασαν στο σημείο, ξεκινώντας έτσι σχετικές αναζητήσεις.

Ο 52χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Νέο τροχαίο ατύχημα με δύο τραυματίες πριν από λίγο στη Ρόδου - Λίνδου (βίντεο & φωτο)


Πηγή :  http://www.rodiaki.g
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου