Νοσηλεύτρια κατηγορείται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανήλικου αγοριού, 14 ετών!

Προς διευθέτηση, εξωδικαστικώς, οδεύει, η υπόθεση με κατηγορούμενη για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου, μια νοσηλεύτρια, κάτοικο Αθηνών..
που έχει προγραμματιστεί προς εξέταση ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου την 22α Ιουνίου 2016.
Η κατηγορούμενη φέρεται να φλέρταρε με έναν ανήλικο μέσω του facebook, κι αφού τον πολιορκούσε με ανήθικες προτάσεις, να ταξίδεψε από την Αθήνα σε ακριτικό νησί της Δωδ/σου, όπου διαμένει και να ήλθε σε συνουσία μαζί του.
Το περιστατικό πληροφορήθηκε η μητέρα του ανήλικου, που κίνησε τη διαδικασία για την δίωξη της νοσηλεύτριας.
Όπως είχε καταγγελθεί το παιδί ηλικίας 14 ετών, μέσω του facebook, απέκτησε επαφή με την κατηγορούμενη, με την οποία συνομιλούσε σε καθημερινή βάση και για αρκετές ώρες, τόσο μέσω του διαδικτύου, όσο και με το κινητό του τηλέφωνο.
Από τότε που γνωρίστηκε με την νοσηλεύτρια, όπως υποστήριξε η μητέρα του, άλλαξε η συμπεριφορά του προς την ίδια και τον πατέρα του, τους φερόταν άσχημα, τους αντιμιλούσε και  δεν δεχόταν τις συμβουλές και τις συστάσεις τους. Ενώ ήταν άριστος μαθητής, μειώθηκαν στην πορεία σημαντικά οι επιδόσεις του στο σχολείο.
Η μητέρα απεκάλυψε ότι στις καθημερινές επαφές της νοσηλεύτριας με τον ανήλικο, του έκανε ασελγείς προτάσεις, προσβάλλοντας την αξιοπρέπειά του στο πεδίο της γενετήσιας ζωής του.
Στις 23 Ιανουαρίου 2013 η νοσηλεύτρια μετέβη στο νησί, όπου διαμένει ο ανήλικος και στις 24 Ιανουαρίου 2013 τον συνάντησε και ήλθε σε συνουσία μαζί του.
Η μητέρα διαπίστωσε την συνάντηση και φέρεται να τηλεφώνησε στην νοσηλεύτρια και να της ζήτησε να διακόψει μαζί του, λέγοντάς της ότι είναι ανήλικος. Η νοσηλεύτρια φέρεται αρχικά να υπάκουσε και να αναχώρησε με πλοίο από το νησί αλλά στην πορεία συνέχισε να συνομιλεί μαζί του, μέσω του διαδικτύου αλλά και μέσω τηλεφώνου.
Η μητέρα φέρεται να είχε κι άλλη τηλεφωνική επικοινωνία μαζί της η οποία δήλωσε ότι δεν πίστευε ότι ο γιός της ήταν ανήλικος και ότι θα συνέχιζε να έχει επαφές μαζί του!
Η νοσηλεύτρια ωστόσο αρνήθηκε και μάλιστα κατηγορηματικά τα όσα της αποδίδονται. Εξέθεσε ότι τον γνώρισε το Νοέμβριο του 2012 μέσω του facebook και της είπε ότι ήταν 23 ετών, μεγαλύτερος κατά 4 έτη από την ίδια. Υποστηρίζει ότι την έπεισε ότι ήταν αξιωματικός σε ομάδα υποβρυχίων καταστροφών του στρατού και πως οι συνομιλίες τους, που ήταν αρχικώς φιλικές, εξελίχθηκαν σε ερωτικές.
Η νοσηλεύτρια αποφάσισε δύο μήνες μετά, να αναζητήσει εργασία στη Ρόδο για να είναι μαζί του διότι έδειχνε σφόδρα ερωτευμένος μαζί της, μιλούσαν καθημερινά, ενώ, όπως ισχυρίζεται, της εκδήλωσε την πρόθεσή του να την παντρευτεί και μάλιστα ότι θα της έκανε πρόταση την 28η Φεβρουαρίου 2013.
Η νοσηλεύτρια διατείνεται ότι την 19η Ιανουαρίου 2013 ταξίδεψε στη Ρόδο για να βρεί εργασία και το πλοίο έκανε στάση στο νησί, στο οποίο διαμένει ο φερόμενος ως θύμα.
Εκείνος μετέβη, όπως είπε στο λιμάνι για να την γνωρίσει από κοντά, κι όταν τον αντίκρυσε απογοητεύτηκε γιατί δεν ήταν εκείνος που έβλεπε στις φωτογραφίες! Υποστηρίζει ότι της ομολόγησε ότι οι φωτογραφίες ήταν κάποιου φίλου του, ενώ η εμφάνισή του δεν πρόδιδε 14χρονο.
Η νοσηλεύτρια υποστηρίζει ότι μετά αυτό το περιστατικό ο 14χρονος επιστράτευσε τους φίλους του για να την πείσουν, να μην τον εγκαταλείψει, διότι ήταν ερωτευμένος μαζί της. Εκείνοι την έπεισαν να επισκεφτεί ξανά το νησί την 23η Ιανουαρίου 2013 και να φιλοξενηθεί στο σπίτι φίλου του και συνάδελφου του από τον στρατό.
Διανυκτέρευσε, όπως καταθέτει, μαζί του, και ότι της ζήτησε συγγνώμη. Δεν υπήρξε, όπως είπε, καμία ερωτική επαφή μαζί του, γιατί της είπε ότι είχε υποστεί ατύχημα από την θητεία του στο Ιράκ.
Οι γονείς του, τους οποίους δεν γνώριζε, την επισκέφθηκαν την επόμενη ημέρα και όπως είπε, την χαστούκισαν, ενώ ο ίδιος της είπε ότι επρόκειτο για μια πλάκα ενός φίλου του για να διαπιστώσει εάν τον αγαπά!
Διέκοψαν έκτοτε οριστικά και του ζήτησε να μην την ξαναενοχλήσει.
Εν πάση περιπτώσει πληροφορίες αναφέρουν ότι η μήνυση που υποβλήθηκε πρόκειται να ανακληθεί από την οικογένεια και ταυτόχρονα η καταγγελλόμενη πρόκειται να αποδεχτεί την ανάκληση της.


 Πηγή: www.dimokratiki.gr
Share on Google Plus

About Ποσειδωνία Ρόδος

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου