Διαμαρτυρία Ροδίτη για τις εκπτώσεις της Βlue Star...Εξαιρούνται από τις προσφορές οι Δωδεκανήσιοι;

Την έντονη διαμαρτυρία του εξέφρασε συμπολίτης μας,  για την άδικη όπως την χαρακτήρισε πολιτική που εφαρμόζει σε βάρος των Δωδεκανησίων η ναυτιλιακή εταιρία blue star, εξαιρώντας από τις προσφορές για μειωμένη εισιτήριο της τάξης του 30%  που κάνει για τα  νησιά Λέρο, Κω, Χίο και Λέσβο, τους Δωδεκανήσιους...

Πρόκειται για τον κ. Σταμάτη Μπότση, ο οποίος είχε κανονίσει να πραγματοποιήσει διακοπές στο νησί της Κω στις 28 Ιουνίου, μαζί με την οικογένειά του. Όταν επιχείρησε όμως να κάνει χρήση της ειδικής αυτής προσφοράς για μείωση των εισιτηρίων στο 30%, τότε τον πληροφόρησαν ότι οι προσφορές αυτές ισχύουν μόνο για όσους ταξιδεύουν από τον Πειραιά προς τα νησιά!
Στην ανακοίνωση πάντως, που δόθηκε στη δημοσιότητα, δεν διευκρινίζεται πουθενά κάτι τέτοιο όπως σημείωσε ο ίδιος, γεγονός που εκ των πραγμάτων αποτελεί αδικία σε βάρος πολλών συμπατριωτών μας, που θα επιλέξουν τη Λέρο ή την Κω για διακοπές.
Στην ανακοίνωση αναφέρεται συγκεκριμένα:
«H Blue Star Ferries, μέλος της Attica Group στηρίζοντας έμπρακτα την προσπάθεια αναστροφής του αρνητικού κλίματος που δημιουργήθηκε λόγω της προσφυγικής κρίσης, σε συνεργασία με τις δημοτικές αρχές και τις τοπικές ενώσεις ξενοδόχων, προσφέρει έκπτωση 30% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των επιβατών που θα επιλέξουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές τα νησιά Λέσβο, Χίο, Λέρο & Κω.
Πιο συγκεκριμένα η παροχή αφορά σε όλες τις κατηγορίες επιβατικών εισιτηρίων, Ι.Χ. αυτοκινήτων & μοτοσικλετών, με την προϋπόθεση οι ενδιαφερόμενοι να προσκομίζουν στα κατά τόπους συνεργαζόμενα πρακτορεία αποδεικτικό, το οποίο να επιβεβαιώνει τουλάχιστον 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο ή ενοικιαζόμενο κατάλυμα σε κάποιον από τους συγκεκριμένους προορισμούς.
Η ενέργεια αυτή στοχεύει τόσο στην υποστήριξη των νησιών τα οποία υποδέχτηκαν και φιλοξένησαν πλήθος προσφύγων για μεγάλο χρονικό διάστημα όσο και στην ενίσχυση της τουριστικής τους κίνησης.
Η Blue Star Ferries για ακόμα μία φορά στέκεται αρωγός στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η νησιώτικη Ελλάδα.
Η συμβολική αλλά και ουσιαστική πρωτοβουλία της, αποδεικνύει για πολλοστή φορά πως η Ακτοπλοΐα αποτελεί βαρόμετρο για την ανάπτυξη της νησιώτικης Ελλάδας, την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος και την καλυτέρευση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της.
Ο Όμιλος Attica, μέλος του Ομίλου Marfin Investment Group (MIG), δραστηριοποιείται στον κλάδο της επιβατηγού ναυτιλίας στην Αδριατική θάλασσα και στις Ελληνικές Ακτοπλοϊκές γραμμές (Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, Νησιά Β.Α. Αιγαίου και Κρήτη). Διαθέτει το νεότερο επιβατηγό στόλο στην Ευρώπη, με 13 επιβατηγά - οχηματαγωγά πλοία προσφέροντας υπηρεσίες μεταφοράς υψηλού επιπέδου για επιβάτες, φορτηγά και Ι.Χ. οχήματα.
http://www.rodiaki.gr/
Share on Google Plus

About Ποσειδωνία Ρόδος

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου