Απορρίφθηκε αίτηση αποφυλάκισης για ναρκωτικά

Απορρίφθηκε χθες από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρόδου η αίτηση αποφυλάκισης από το κατάστημα κράτησης της Κω, που υπέβαλε ένας 25χρονος κάτοικος Ρόδου, κατηγορούμενος για...
διακίνηση ναρκωτικών με τη μορφή της κατοχής και πώλησης κατ’ εξακολούθηση, για παράνομη οπλοφορία και για απόπειρα πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης.
Ο 25χρονος, ενεπλάκη σε υπόθεση διακίνησης μικροποσότητας κάνναβης, αλλά στην πορεία των ερευνών, υπήρξαν καταθέσεις, που τον έφεραν να διαθέτει κάνναβη έξω από σχολεία.
Πιο συγκεκριμένα την 16.30 ώρα της 7ης Φεβρουαρίου 2016 κατά τη διάρκεια που ο πρώτος πουλούσε κάνναβη σε έναν 18χρονο, στα Κολύμπια, εντός του αυτοκινήτου ιδιοκτησίας του, αντιλήφθηκαν την παρουσία περιπολικού, που διερχόταν από το σημείο και τράπηκαν πεζοί σε φυγή.
Ο 18χρονος εντοπίστηκε στην οικία του και αφού προσήχθη στο ΑΤ Αρχαγγέλου συνελήφθη.
Στο όχημα βρέθηκαν στη θήκη της πόρτας του οδηγού, μια μεταλλική θήκη εντός της οποίας υπήρχε ακατέργαστη κάνναβη βάρους 0,8 γραμμαρίων, ένα πορτοφόλι με 370 ευρώ, ένα μεταλλικό κουτάλι με πλαστική λαβή, ένας σουγιάς, δύο κινητά τηλέφωνα  και ένα χαρτονόμισμα των 10 ευρώ.
Απολογούμενος ενώπιον της Ανακρίτριας ο 18χρονος, υποστήριξε ότι προμηθεύτηκε 4-5 φορές από ένα γραμμάριο κάνναβης από τον πρώτο έναντι 10 ευρώ το γραμμάριο.
Τόνισε ότι την επίμαχη ημέρα περίμεναν έναν φίλο τους να τους φέρει βενζίνη και κάπνισαν κάνναβη εντός του αυτοκινήτου.
Οι αστυνομικοί του Α.Τ. Αρχαγγέλου, είχαν θέσει τον 25χρονο, υπό παρακολούθηση από την 2α Φεβρουαρίου 2016, μετά από πληροφορίες, που τον έφεραν να διακινεί κάνναβη στον προαύλιο χώρο σχολικού συγκροτήματος στον Αρχάγγελο!
Φέρονται μάλιστα να διαπίστωσαν ότι την επίμαχη ημέρα και περί ώραν 18.00, ευρισκόμενος μέσα στο αυτοκίνητό του, προσπαθούσε να παραδώσει ένα μικρό δέμα σε μαθητή, ο οποίος βρισκόταν στην αυλή του σχολείου.
Μόλις αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς, φέρεται να διέφυγε.
Ανάλογη προσπάθεια για τη σύλληψη του είχε γίνει και την 5η Φεβρουαρίου 2016, από αστυνομικούς του ίδιου τμήματος στα Κολύμπια.
Ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος, έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές σε υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών και τον Φεβρουάριο του 2014 είχε κριθεί ξανά προσωρινά κρατούμενος.
Τον κατηγορούμενο εκπροσωπεί η δικηγόρος κ. Βάσια Παπαγεωργίου.


 Πηγή:www.dimokratiki.gr
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου