Επιτρέπονται τα κατοικίδια στην παραλία Τραουνού...Μετά από παρέμβαση της Εισαγγελέως Ρόδου

Αφαιρέθηκε έπειτα από εισαγγελική παραγγελία, η πινακίδα απαγόρευσης εισόδου στην παραλία Τραουνού, των κατοικίδιων που συνοδεύονται από τους ιδιοκτήτες τους...

Αναφέρει συγκεκριμένα η συμπολίτισσά μας δικηγόρος κα Μύριαμ Νεοφύτου σε σχετική ανάρτησή της στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης του Κυνοκομείου Ρόδου:
«Θα ήθελα να ανακοινώσω στους φίλους μας τα εξής: Σύμφωνα με την από 08-08-2016 Εισαγγελική παραγγελία της αξιότιμης κ. Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ρόδου, διετάχθη να βγει ή τουλάχιστον να αλλαχθεί, η ταμπέλα που υπάρχει στην παραλία Τραγανού σχετικά με μια από τις ανακοινώσεις της, ήτοι την απαγόρευση των κατοικιδίων στον δημόσιο αυτό χώρο, κατόπιν δικών μου ενεργειών, αφού σύμφωνα με τον Ν.4039/2012 (ΦΕΚ Α' 15/02/02/2012), τον οποίο απλά εφάρμοσε η κ. Εισαγγελέας, τα κατοικία επιτρέπονται στους δημόσιους χώρους και στις παραλίες, πάντα με τη συνοδεία, λουράκι, τον ιδιοκτητών τους και με κάθε φροντίδα και μέλημα αυτών, σχετικά με την επιτήρηση τους, τον εμβολιασμό τους κ.λ.π.
Όσον αφορά το κολύμπι, "λούσιμο" των κατοικιδίων, σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Λιμένα Λαυρίου, επιτρέπεται σε πιο ερημικές παραλίες, σε παραλίες σε ώρα πριν να καταφθάσουν οι λουόμενοι, ή αφού φύγουν αυτοί ή σε κάθε περίπτωση αν δεν ενοχλούν τους λουόμενους.
Σε εκτέλεση της ανωτέρω εισαγγελική εντολής το αρμόδιο Α.Τ. Αφάντου, με συνεργασία μαζί μου, επιλήφθην του θέματος και με χαρά μου σας ανακοινώνω ότι σήμερα το πρωί ο αρμόδιος σύνδεσμος ομπρελάδων, έβγαλε την "παράνομη" πινακίδα αυτή αφού αναγνώρισε το λάθος του, ενώπιον εμού και του αρμόδιου αξιωματικού υπηρεσίας του Α.Τ. Αφάντου.
Να ευχαριστήσω τον διοικητή του Α.Τ. Αφάντου, κ. Σαββοϊδάκη Μανώλη για την πολύτιμη συνδρομή του στο ζήτημα».
http://www.rodiaki.gr/
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου