Αναγνώστης : Οι οδηγοί ταξί στην Ρόδο έχουνε μεγάλο μερίδιο ευθύνης σε σχέση με την πρόκληση ατυχημάτων

Αναγνώστης: και εξηγώ : 6/8/2016 βρίσκεται στο φανάρι στο Τσαΐρι με κατεύθυνση προς Ρόδο η αριστερά προς αεροδρόμιο μια σειρά 20 αυτοκινήτων και περιμένουμε να..
ανάψει για αριστερά προς αεροδρόμιο, έρχεται ένα ταξί με αριθμό ράδιο ταξί 2 και προσπέρασε όλους εμάς τους ηλίθιους και στέκεται μπροστά από το φανάρι και κατά το ήμισυ του απέναντι δρόμου, μόλις ανάβει το φανάρι ξεκινά σαν τρελός με τόση ταχύτητα που το αυτοκίνητο που προηγουμένως είχε μπει στο δρόμο προς αεροδρόμιο ερχόμενο από Ρόδο δεν είχε προλάβει να ολοκληρώσει την είσοδο στο δρόμο και κοντό σταμάτησε για να αποφύγει το ταξί, αυτό το επικίνδυνο γεγονός ο ταξιτζής το δημιούργησε για το τίποτα! !! αφού  αργότερα στο ύψος του εργοταξίου του Γερολημου, πήγαινε με το πάσο του στην μέση του δρόμου μιλώντας στο τηλέφωνο.


Επειδή αυτή η συμπεριφορά από τα ταξί της Ρόδου είναι συνηθισμένη και επειδή έχουν προκληθεί πολλά περιστατικά εξ υπαιτιότητας τους , θα ήθελα να αναδημοσιεύσει η καταγγελία μου , για την οποία αναλαμβάνω την πάσα ευθύνη ήθελε προκύψει, και τούτο διότι διαθέτω ολόκληρο το περιστατικό μαγνητοσκοπημένο από την κάμερα του αυτοκινήτου μου.
Εύχομαι να υπάρξει ευθιξία από μέρους τόσο εσάς όσο και από κάποιο εισαγγελέα , προκειμένου να αποτραπούν μελλοντικά δυστυχήματα.

Παράπονα Ρόδου
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου