Αγανάκτηση απ'ολη την φίλαθλη Ελλάδα η παραπομπή του Ροδίτη διαιτητή Σιδηρόπουλου απο τους υπόδικους της ΕΠΟ...Υπόλογη και η ΕΠΣ Δωδεκανήσου!

Μήνυμα πρός κάθε κατεύθυνση έστειλε το υπόδικο πρώην συμβούλιο της ΕΠΟ  στις ομάδες που θέλουν ισονομία και καθαρό ποδόσφαιρο!

Υπόλογη είναι και η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου.. όπου ανήκει ο κορυφαίος Έλληνας διαιτητής , και την τελευταία πενταετία ψηφίζει το υπόδικο συμβούλιο και τον πρόεδρο αυτού Γκιρτζίκη!
Σαφές μήνυμα ότι το «σύστημα» της ΕΠΟ, το οποίο οδήγησε το ελληνικό ποδόσφαιρο στην απόλυτη απαξίωση, παραμένει εδώ φρόντισε να στείλει ο παρατηρητής του αγώνα Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός. 
Σε μία αγωνιστική που όλη η φίλαθλη Ελλάδα συζητάει –για πρώτη φορά εδώ και χρόνια- μόνο για ποδόσφαιρο και όχι για διαιτησία, το υπόδικο διοικητικό καθεστώς της ΕΠΟ εξακολουθεί να δίνει μάχη υπέρ του «παραποδοσφαίρου» μέσω των «εκλεκτών» του. 

Γιατί μόνο έτσι μπορεί να ερμηνευτεί το γεγονός ότι ο παρατηρητής Μανώλης Γιανναδάκης (της ΕΠΣ Λασιθίου, που εξέλεξε διοίκηση προσκείμενη στη συμπολίτευση) έβαλε χαμηλό βαθμό (7,9) και παρέπεμψε τον κορυφαίο Έλληνα ρέφερι Τάσο Σιδηρόπουλο για τη διαιτησία του στο παιχνίδι της Λιβαδειάς! 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γιανναδάκης (ο οποίος πέρυσι που η ΕΠΣ Λασιθίου ήταν στην αντιπολίτευση βρισκόταν στους πίνακες παρατηρητών της Football League…) τιμωρεί τον Σιδηρόπουλο για το πέναλτι που καταλόγισε υπέρ του Μπεργκ! Κι αν αναρωτιέται κανείς αν παραπέμπεται και ο βοηθός Ευθυμιάδης, που δεν μέτρησε το κανονικό γκολ του Μπεργκ, η απάντηση είναι φυσικά αρνητική… 

Επειδή αυτή τη φορά δεν έγιναν «συστημένοι» ορισμοί από τον αμφιλεγόμενο πίνακα διαιτητών που φρόντισε να καταρτίσει με αναξιοκρατικά και ύποπτα κριτήρια η «ομάδα Γκιρτζίκη» και αποκλείστηκαν οι ρέφερι που έχουν προκαλέσει το κοινό αίσθημα με τις αποφάσεις τους, προφανώς το «σύστημα» της ΕΠΟ θέλησε να πάρει μία άτυπη ρεβάνς και να… εκδικηθεί το ποδόσφαιρο. 

Πιθανότατα επειδή δεν κατέστη δυνατό να «ελεγχθεί» η κατάσταση από την ΕΠΟ στους ορισμούς διαιτητών, επιχειρείται μέσω των παρατηρητών να σταλούν μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση. Διότι ο πίνακας παρατηρητών είναι σε ποσοστό 90% δημιούργημα της υπόδικης «ομάδας Γκιρτζίκη»…
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου