40χρονος Αλβανός βίαζε συστηματικά από το 2009 την ανήλικη ανιψιά του!

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ένας 40χρονος Αλβανός οικοδόμος που κατηγορείται από την 17χρονη ανιψιά του ότι την βίαζε συστηματικά από τον Σεπτέμβριο του 2009, όταν ήταν μόλις εννέα χρόνων (!) ως και τον Σεπτέμβριο του 2016!

Σύμφωνα με την ανήλικη μαθήτρια από την Αλβανία, που πριν από ένα χρόνο έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, ο θείος της φρόντιζε να μένουν μόνοι στο σπίτι του στην συνοικία της Κάνηθο Χαλκίδας ή και στο δικό της για να βγάζει πάνω της τα αρρωστημένα του ένστικτα επί επτά ολόκληρα χρόνια!
Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες αποκαλύφθηκαν όταν το κορίτσι αποφάσισε να ανοίξει το στόμα του στην ψυχολόγο και την κοινωνική λειτουργό που την παρακολουθούσαν.
Ο 40χρονος, στον οποίο έχει ασκηθεί δίωξη για βιασμό και αποπλάνηση σε ανήλικο που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη, αρνήθηκε τις κατηγορίες κατά την απολογία του στον ανακριτή Πλημμελειοδικών Χαλκίδας και ισχυρίστηκε ότι προσπαθεί να τον παγιδεύσει η μητέρα της κοπέλας.
Εισαγγελέας και ανακριτής τον άφησαν ελεύθερο ως τη δίκη του, αλλά του επέβαλαν χρηματική εγγύηση ύψους 7.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα και απαγόρευση της επικοινωνίας με την 17χρονη.

http://www.rodospress.gr
© www.rodospress.gr
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου