Φτωχότερος ο κόσμος της Φιλοζωίας στη Ρόδο

"Έφυγε" χθες μετά απο μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, η Βάσια Μιχαηλίδη, γραμματέας του Συλλόγου της Φιλοζωικής Ρόδου. Η προσφορά της ήταν τεράστια και όλοι θα την θυμούνται με αγάπη.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Κυπραίος έγραψε στο facebook:Από σήμερα ο κόσμος της φιλοζωιας είναι πολύ φτωχότερος, χάσαμε την Βάσια έναν Άνθρωπο με βαθιά επίγνωση του χώρου και ανεπτυγμένη στο έπακρο την αίσθηση αλληλεγγύης που εξέφραζε με τα μοναδικά πηγαία συναισθήματα της για τη ζωή, τον συνάνθρωπο και φυσικά τα ζώα.
Κατείχε την θέση του γραμματέα του ΔΣ του ΣΦΡ, και είναι δυσαναπλήρωτη η αγωνιστικότητα και το πάθος που ασυμβίβαστα γέμιζε το συμβούλιο μας.
Καλό Παράδεισο, Βάσια.
Η αντιπρόεδρος του Συλλόγου και δικηγόρος Γιούλα Διμέλλη γράφει: Σήμερα αποχαιρετησαμε τη Βασια την γραμματεα του συλλόγου μας. Μια έντονη προσωπικοτητα παρούσα σε κάθε αγώνα του συλλόγου με την άποψη της πάντα με τον πυρήνα της την αγάπη της για τα ζώα. Ένας άνθρωπος που έδωσε πολλά στις μάχες του ΔΣ για βελτίωση της ζωής των αδέσποτων ζώων του νησιού κ όχι μόνο. Πανταχού παρούσα κ πάντα πρόθυμη να τρέχει για όλα. Από δω κ εμπρός είμαστε πιο φτωχοί όσοι προσπαθούμε για τα αδέσποτα. Καλή ανάπαυση

Share on Google Plus

About Ποσειδωνία Ρόδος

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου