Θλίψη : «Έφυγαν» Σπύρος Αγγελόπουλος και Χοσέ Ταμπάκ


Φτωχότερο είναι πλέον το ποδόσφαιρο της Δωδεκανήσου, καθώς το βράδυ της Τετάρτης ξεκίνησαν το ταξίδι για την γειτονιά των αγγέλων οι Σπύρος Αγγελόπουλος και Χατζή Ομέρ Ταμπάκ.

Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές και προπονητές σε πολλές ομάδες του νησιού μας, έχασαν την «μάχη» για την ζωή.
Το κενό που αφήνουν ο Σπύρος Αγγελόπουλος καιο Χατζή Ομέρ Ταμπάκ είναι δυσαναπλήρωτο, αφού αποτελούσαν «κόσμημα» με το ήθος και τον χαρακτήρα τους, στο ποδόσφαιρο του τόπου μας. Η είδηση του χαμούς τους συγκλόνισε όλους όσοι ασχολούνται με την «στρογγυλή θεά» στα Δωδεκάνησα, και όχι μόνο.
Η συντακτική ομάδα της «δσπορ» εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στις οικογένειες των Σπύρου Αγγελόπουλου και Χατζή Ομέρ Ταμπάκ.
Αναλυτικά οι συλλυπητήριες ανακοινώσεις που εκδόθηκαν:
ΕΠΣΔ: «Με οδύνη η Ε.Ε. της ΕΠΣΔ, πληροφορήθηκε το χαμό του Σπύρου Αγγελόπουλου, ο οποίος για πολλά χρόνια τίμησε το δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο από τη θέση του ποδοσφαιριστή αλλά και του Προπονητή. Υπήρξε άριστος οικογενειάρχης. Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Ε.Ε. της ΕΠΣΔ, εκφράζουν θερμά συλλυπητήρια στου οικείους του και στον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Δωδεκανήσου.
Με μεγάλη θλίψη η Ε.Ε. της ΕΠΣΔ, πληροφορήθηκε, το χαμό του Χοσέ Ταμπάκ, εξαίρετου βετεράνου ποδοσφαιριστή, επί σειρά ετών ενωσιακού προπονητή των Μικτών Ομάδων της ΕΠΣΔ και επί χρόνια προπονητή σωματείων που υπηρέτησε το αγαπημένο του άθλημα. Ο πρόεδρος και τα μέλη της Ε.Ε. της ΕΠΣΔ, εκφράζουν θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στο σωματείο της Α.Ε. Αδελφοσύνης, που διετέλεσε προπονητής τα τελευταία χρόνια, για την μεγάλη τους απώλεια».
ΔΟΠΑΡ: «O Αντιδήμαρχος σε θέματα Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Ρόδου, κ. Χατζηιωάννου Ελευθέριος, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος σε θέματα του Τμήματος Αθλητισμού & Νέας Γενιάς, κ. Κυριαζής Στέφανος, το Τμήμα Αθλητισμού & Νέας Γενιάς, της Δ/νσης Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Ρόδου, καθώς και το σύνολο των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του νησιού της Ρόδου, μηδενός εξαιρούμενου, θλίβονται κατάφωρα από την αδόκητη απώλεια του επιφανούς φίλου, παλαιμάχου ποδοσφαιριστή και προπονητή, εξαίρετου μέλους του Δ.Σ. του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Ρόδου-Διαγόρα, Σπύρου Αγγελόπουλου, καλούν όλους ανεξαιρέτως τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του νησιού της Ρόδου να παραστούν στην εξόδιο ακολουθία, καταθέτοντας στεφάνι υπέρ της μνήμης του, ευχόμενοι, επιπροσθέτως, από καρδιάς καλή δύναμη στη στενή και ευρύτερη οικογένειά του.
Όλοι οι εναπομείναντες τελευταίοι αγώνες του 4ου Τουρνουά Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Ρόδου ΄΄Ποδοσφαιρικής Ιστορίας & Φιλανθρωπίας΄΄, αφιερώνονται στην μνήμη του, ενώ προ του ΄΄εναρκτηρίου λακτίσματός΄΄ τους θα τηρείται, απαραιτήτως, ενός λεπτού σιγή (υπέρ της μνήμης Αγγελόπουλου –Ταμπάκ).
Την ίδια ακριβώς θλίψη εκφράζουν οι Παλαίμαχοι Ποδοσφαιριστές του νησιού της Ρόδου, καθώς και το σύνολο των προαναφερομένων, για την επίσης απρόσμενη απώλεια του εξαίρετου βετεράνου ποδοσφαιριστή και προπονητή, Χοσέ Ταμπάκ, ο οποίος ακολούθησε μιαν πολύ σημαντική αθλητική πορεία στα δρώμενα του ευρύτερου δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου και όχι μόνον. Ο τοπικός αθλητικός κόσμος της Ρόδου μας, από σήμερα καθίσταται φτωχότερος».
Παλαίμαχοι Ρόδου και Διαγόρα: «Ξεκίνησες Σπύρο το μεγάλο «ταξίδι» σου. Βιαστικός και ανυπόμονος όπως πάντα «έφυγες» χωρίς να μας χαιρετήσεις ,χωρίς να μας πεις μια λέξη , έστω ένα γεια!
Θα σε θυμόμαστε Σπυράκο, θα σε θυμόμαστε όλοι με αγάπη! Θα μας λείψεις πολύ τα πρωινά του Σαββάτου που πηγαίναμε με την παρέα για καφέ , στα Δ.Σ. του Συνδέσμου μας που τόσο αγαπούσες και στα παιχνίδια των βετεράνων.
Θα μας λείψει το γέλιο σου, τα αστεία σου και οι ιστορίες που μας έλεγες.
Χαιρετισμούς στον Γιώργο , στον Κώστα και στον άλλον Γιώργο……
Καλό ταξίδι».
Διαγόρας: «Η διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρας συλλυπείται τις οικογένειες των Σπύρου Αγγελόπουλου και Χοσέ Ταμπάκ, για τον άδικο και πρόωρο χαμό τους. Το ποδοσφαιρικό τους ταλέντο και η αγάπη τους στην προπονητική στιγμάτισαν το ροδιακό-δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάσει».
Α.Σ. Ρόδος: «Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Α.Σ. Ρόδος εκφράζουν τη βαθιά οδύνη τους για την απώλεια των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών και προπονητών, Σπύρου Αγγελόπουλου και Χοσέ Ταμπάκ, εκφράζουν δε τα ειλικρινή συλλυπητήριά τους στις οικογένειές τους. Καλό Παράδεισο να έχουν. Αλησμόνητοι».
Α.Ε. Κατταβιάς: «Σύσσωμη η οικογένεια της Α.Ε. Κατταβιάς θα ήθελε να εκφράσει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Σπύρου Αγγελόπουλου. Ο Σπύρος Αγγελόπουλος είχε διατελέσει στο παρελθόν ποδοσφαιριστής και προπονητής της ομάδας μας με μεγάλη επιτυχία. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Αλησμόνητος».
Άρης Αρχαγγέλου: «Το Δ.Σ. του Άρη Αρχαγγέλου εκφράζει τα βαθύτατα του συλλυπητήρια στις οικογένειες των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών Σπύρου Αγγελόπουλου και Χοσέ Ταμπάκ. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάσει».
ΑΕΡΑ: «Το Δ. Σ. της Α.Ε.Ρ.Α, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο, εκφράζουν την βαθύτατη θλίψη τους για τον χαμό του Σπύρου Αγγελόπουλου. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του όπως επίσης θερμά συλλυπητήρια και στην οικογένεια του Χοσέ Ταμπάκ. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάσει. Αλησμόνητοι».
Φοίβος: «Το Δ.Σ του Φοίβου Κρεμαστής εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες του Σπύρου Αγγελόπουλου και του Χοσέ Ταμπάκ. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάσει. Αλησμόνητοι».
Ηρακλής Μαριτσών: «Καλό ταξίδι Σπύρο. Θα είσαι πάντα στην μνήμη μας και στην καρδιά μας. Ο Σπύρος Αγγελόπουλος, ο προπονητής που οδήγησε την ομάδα μας στην κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν είναι πια κοντά μας. Ο άνθρωπος που αγαπήθηκε και αγάπησε την ομάδα και το χωριό μας όσο λίγοι. Σε ευχαριστούμε Σπύρο. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια».
Κλεάνθης: «Το Δ.Σ. του Α.Ε.Σ. Κλεάνθης Παραδεισίου στο άκουσμα του θανάτου του Σπύρου Αγγελόπουλου εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Θα μας μείνει για πάντα αξέχαστος, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».
Ορφέας: « Το Δ.Σ., οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του Α.Ο. Ορφέας εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια στις οικογένειες των Σπύρου Αγγελόπουλου και Χοσέ Ταμπάκ. Δύο φίλοι της ομάδας μας δεν είναι πλέον κοντά μας, κάνοντας φτωχότερο το ποδόσφαιρο μας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάσει. Αλησμόνητοι»
Ευαγόρας: «Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ευαγόρας Ρόδου στη θλιβερή είδηση θανάτου του προπονητή και παλαίμαχου αθλητή Σπύρου Αγγελόπουλου, συνεδρίασε έκτακτα και αποφάσισε : 1.Να παραστεί αντιπροσωπεία στην εξόδιο ακολουθία. 2.Να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του».
Παλαίμαχοι Απόλλωνα Καλυθιών: « Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Καλυθιών εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στις οικογένειες και τους οικείους των Σπύρο Αγγελόπουλου και Χοσέ Ταμπάκ. Αλησμόνητοι».
Γιώργος Παπαδημήτρης: «Εκφράζω τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια μου στην οικογένεια και τους οικείους του αγαπητού μου προπονητή Σπύρου Αγγελόπουλου που τόσο πρόωρα και αναπάντεχα έφυγε από κοντά τους. Ήσουν ένας από τα καλύτερα κομμάτια της ιστορίας του Ηρακλή Μαριτσών. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Σπύρο πάντα θα σε θυμόμαστε και πάντα θα είσαι ανάμεσά μας».
Ακουσίλαος: «Η διοίκηση του Ακουσίλαου Φανών εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και προπονητή της ομάδας μας Σπύρου Αγγελόπουλου. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου