NAUTICA BLUE : Συνεχίζεται ο πόλεμος λάσπης...!

Στην αναίτια επίθεση που δέχεται ξανά το τελευταίο χρονικό διάστημα απάντησε χτες το μεσημέρι στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που παραχώρησε ο ιδιοκτήτης της ξενοδοχειακής μονάδας NAUTICA BLUE Αντώνης Μαρτίνης...
περί εναπόθεσης των λυμάτων της ξενοδοχειακής μονάδας του - που λειτουργεί στις Φάνες - στη θάλασσα. Ο κ. Μαρτίνης κατέστησε σαφές ότι τα όσα έχουν ειπωθεί είναι παντελώς ανακριβή, ενώ παρουσίασε τον τρόπο λειτουργίας του αποχετευτικού συστήματος, με τους δημοσιογράφους να έχουν τη δυνατότητα να δουν οι ίδιοι πως δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα στη λειτουργία του. 
Αφορμή της τοποθέτησής του, αποτέλεσε ο νέος "πόλεμος λάσπης" που δέχεται από τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Σορωνής Γιάννη Μαρίνο, ο οποίος τύπωσε και διένειμε φυλλάδια τα οποία καταφέρονται κατά της λειτουργίας της ξενοδοχειακής μονάδας της περιοχής. Μάλιστα, ο κ. Μαρίνος πραγματοποίησε σήμερα το πρωί και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Σορωνή, ξεσηκώνοντας τους κατοίκους της περιοχής σε βάρος της λειτουργίας της ξενοδοχειακής μονάδας. 

Στο πλευρό του κ. Μαρτίνη βρίσκεται το προσωπικό της επιχείρησής του, περίπου 80 οικογένειες, οι οποίες και ξεκαθάρισαν - μιλώντας στην "ΠΡΟΟΔΟ" - ότι θα δώσουν και το "αίμα" τους για να υπερασπιστούν την εργασία τους. 

Στο αναλυτικό ρεπορτάζ της "ΠΡΟΟΔΟΥ" θα αποκαλυφθούν και τα πιθανά αίτια μόλυνσης της περιοχής, από σωλήνες λυμάτων που μεταφέρονται στη θάλασσα, καθώς και πλούσιο φωτογραφικό υλικό. 
proodos.net
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια:

  1. Προς αποκατάσταση της φήμης του προέδρου του Δημ. Διαμερίσματος Σορωνής κ. Μαρίνου αλλά και του ξενοδοχείου NAUTICA BLUE, εμείς μία ομάδα νέων από τη Σορωνή, αναλαμβάνουμε την ευθύνη της οργάνωσης της συγκεντρώσεως διαμαρτυρίας που έγινε την Κυριακή 11/08/2013 στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου Σορωνής.

    Δεν ζητήσαμε άδεια από κανένα και ζητάμε συγνώμη από τους προαναφερόμενους.

    Λόγω κρουσμάτων σταφυλόκοκκου σε μικρά παιδιά (ιατρικώς επιβεβαιωμένο ότι προέρχεται από την μολυσμένη θάλασσα) θεωρήσαμε σωστό να να γίνει μία λαϊκή συγκέντρωση για συζήτηση και αναζήτηση λύσεων. Άθελά μας προέκυψαν κατηγορίες από την πλευρά των εργαζόμενων του ξενοδοχείου προς τον κ. Μαρίνο ο οποίος δεν ήταν ενήμερος για αυτή την συγκέντρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή